Lidia Buble vrea să-și depășească limitele. Iată cum vă va surprinde fosta iubită a lui Răzvan Simion

Lidia Buble vrea să-și depășească limitele. Iată cum vă va surprinde fosta iubită a lui Răzvan Simion
Când a plecat la drum alături de sora sa, Estera, în Asia Express, mulți nu le-au dat multe șanse. Fetele au fost însă senzaționale.

Lidiei Buble îi plac provocările și, în curând, ne va demonstra cât de puternică este. Va reuși oare să se impună?

Lidia Buble vrea să-și depășească limitele. Iată cum vă va surprinde fosta iubită a lui Răzvan Simion

Diva a semnat cu ProTV și urmează să facă parte dintre concurenții celebrului show Sunt celebru, scoate-mă de aici. Printre cei care vor să demonstreze că pot face față oricărei situație se vor număra și Alexandra Ungureanu, Ioana Filiomon, dar și fostul fotbalist, Giani Kiriță. Filmările vor avea loc în Republica Dominicană, iar concurenții vor pleca pe 24 iulie.

Cum arată bărbatul care vrea să-i fie iubit și tată pentru copii

Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, alături de care va cânta în curând, cântăreața a pus punctul pe I și i-a făcut viitorul iubit portretul.  „Nu știu să dau dragoste în doze mici, ci intens.

Pentru mine este totul sau nimic, dau totul din prima. De fiecare dată am luptat să mențin o relație sănătoasă și frumoasă. Iubesc necondiționat, fără limite. Există iubire pentru totdeauna, mi-au demonstrat-o părinții mei. (…)

„Peste 20 de ani, mă văd cu câțiva copii. Poate pentru mulți sunt obositori, pentru mine sunt hrană pentru suflet”

Bărbatul pe care să-l iubesc pentru totdeauna trebuie să mă pună mai presus de nevoile lui, asta fac și eu când intru într-o relație, să fie un om credincios, să fie un om care să-mi accepte dualitatea, nu sunt o persoană cu care se trăiește ușor. Să-mi înțeleagă jobul meu. Nu e ușor să mă vadă, uneori, doar marțea și lunea. Plus doza de gelozie care apare.

Să mă iubească și să mă susțină în tot ceea ce fac. Eu iubesc intens, pentru omul de lângă mine, orice. (…) Nu știam de ce oamenii se apropie de mine, că sunt un om fain sau că pot beneficia de pe urma mea. (…) Peste 20 de ani, mă văd cu câțiva copii. Poate pentru mulți sunt obositori, pentru mine sunt hrană pentru suflet. Nu mi-aș permite niciodată să fiu grasă, mă văd așezată la casa mea, având o carieră în continuare”, a spus vedeta.

Sursă foto: instagram