Lidia Fecioru recomandă un ceai pentru diabetici

Lidia Fecioru recomandă un ceai pentru diabetici
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a recomandat telespectatorilor emisiunii la care participă săptămânal la Antena 3 un ceai pe care îl consideră minunat pentru diete și pentru cei care suferă de diabet.

Este vorba despre un ceai pentru scăderea în greutate, dar pe care-l recomandă și diabeticilor.

Lidia Fecioru a vorbit despre beneficiile ceaiului din frunze de muștar. Acest leac, susține ea, este ideal pentru cei care care își doresc să slăbească, dar și pentru cei care suferă de diabet sau alte afecțiuni.

”Frunzele de muştar sunt foarte bogate în minerale şi antioxidanţi, vitamina C, vitamina A, vitamina E, caroten, caciu, fier, magneziu, zinc, seleniu. Ceaiul de frunze de muştar e foarte bun în scăderea în greutate, inclusiv pentru cei care au diabet.

E foarte bun pentru bărbaţi şi femei pentru că ele sunt bogate în vitamina K1 şi 400 de grame de frunze are 500 de procente de vitamina K. Un om are nevoie de ea pentru întărirea oaselor pe an. E foarte bun în profilaxia bolilor de Alzheimer. Apropo de cele care vor să rămână mămici, să bea ceai de frunze de muştar. Şi tăticii ar trebui să bea. O să pun reţeta pe Facebook, cu siguranţă”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3, citată de Infoactual.ro.

Recomandarile noastre