Lili Sandu, adepta postului doar cu apă. Ce metodă de relaxare a găsit vedeta

Lili Sandu, adepta postului doar cu apă. Ce metodă de relaxare a găsit vedeta
Una dintre frumoasele showbizz-ului românesc, Lili Sandu, are mare grijă de imaginea și silueta ei. Cum își păstrează vedeta corpul.

De când a devenit mămică, Lili Sandu este mult mai frumoasă. Vedeta are mare grijă de corpul și psihicul ei.

Lili Sandu, adepta postului doar cu apă. Ce metodă de relaxare a găsit vedeta

Recent, Lili Sandu le-a povestit fanilor de pe Instagram cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Vedeta i-a îndemnat pe cei care o iubesc ca întotdeauna să aibă grijă să-și găsească echilibrul între minte, suflet și corp. „Reconectarea cu natura este pentru mine una dintre cele mai bune terapii.

Pe lângă aceasta, cele 10 minute de meditație pe care o practic zilnic de ani buni, mă ajută să fac periodic o introspecție în interiorul meu. Să-mi aud gândurile și pur și simplu să fiu in liniște. Este important să ne ascultăm și să punem pauză. Tocmai pentru a ne regăsi acel echilibru între minte, corp și suflet”, a spus Lili.

„Limitarea minții mele și frica și-au arătat încă de la început “colții” dându-mi neîncredere”

Vedeta a vorbit și de perioada în care a reușit ca timp de șapte zile să țină post doar cu apă, iar acest lucru a ajutat-o enorm. Bineînțeles, că a avut lângă ea un specialist, care a îndrumat-o. Și așa spune bruneta că ar trebui să facă orice femeie care se hotărăște să adopte un asemenea stil de viață.

„În urmă cu câțiva ani, atunci când locuiam în Los Angeles, am avut curajul de a ține o formă de post (fasting) de 7 zile doar cu apă. A fost incredibilă toată experienț. Mai ales că limitarea minții mele și frica și-au arătat încă de la început “colții” dându-mi neîncredere că aș putea face eu așa ceva.

Dar la sfârșitul acestor zile m-am simțit mai bine și mai în formă ca niciodată. Am fost, bineînțeles, sub supravegherea doctorului meu naturopat. Care îmi monotoriza evoluția zi de zi. Și așa ar trebui să fie în cazul în care apelați la genul asta de curățare a organismului și nu numai.

Marea mea uimire a fost să-mi dau seama că pentru aceste 7 zile apa m-a “hrănit” îndeajuns încât să nu întâmpin vreo problemă medicală. Voi ce formă de relaxare practicați? Ați îndrăzni să practicați acest fasting?”, a mai spus frumoasa vedetă.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre