Lili Sandu și bebelușul TJ. Cum arată actrița la o lună după ce a născut

Lili Sandu și bebelușul TJ. Cum arată actrița la o lună după ce a născut
Actriţa Lili Sandu este foarte fericită. Arată incredibil la o lună după ce a născut. Unul din secretele siluetei impecabile ar putea fi bebelușul TJ care îi oferă clipe de tandrețe nesfârșite.

Actriţa Lili Sandu şi modelul internaţional Silviu Ţolu și-au dus bebelușul TJ acasă pe 19 august. ”O zi memorabilă! Iar emoții, iar lacrimi de fericire! O întâlnire dintre tată și fiu”, a scris mămica Lili Sandu.

Lili Sandu, declarații de dragoste pentru TJ

Lili Sandu a devenit mămică luni seara, 10 august, însă a părăsit spitalul 9 zile mai târziu, din cauza unor complicații care au apărut în cazul micului Thomas Jay. Așteptarea a fost una dificilă atât pentru Lili, cât și pentru logodnicul ei, Silviu Țolu, nerăbdător să îi întâmpine acasă pe mămică și pe noul membru al familiei. Iată că problemele au fost rezolvate, iar cuplul are acum toate motivele să fie liniștit și fericit.

Fericire supremă ce nu poate fi transpusă în cuvinte. Clipele noastre de tandrețe sunt nesfărșite și «ne învățam» împreună de la momentele de alăptat, la schimbatul scutecelor, la băița de seara, la declarațiile de iubire pe care ni le facem chiar și din priviri”, a scris Lilia Sandu, comentariu la o fotografie emoționantă când se giugiulește cu bebelușul său.

Lili Sandu a născut un băiețel de nota 10

Lili Sandu (41 de ani) spera să nască de ziua iubitului ei, Silviu Țolu (28 de ani), la sfârșitul lunii august. Băiețelul lor a avut însă alte planuri și s-a grăbit să-și cunoască părinții. A primit nota maximă la naștere: 52 cm și 3300 de grame.

”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream să-l ținem pentru prima dată în brațe și să simțim că i se potrivește. În urmă cu câteva seri, am avut o surpriză din partea lui, l-am visat pentru prima dată și atunci când l- am întrebat cum te cheamă’ mi- a răspuns senin T… J”, a scris ea.

Lili Sandu și iubitul său Silviu Țolu au mulțumit neîncetat lui Dumnezeu fiindcă le-a dat șansa să devină părinți. ”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit! ‘, a scris vedeta la prima imagine cu fiul său.

Actriţa Lili Sandu şi modelul internaţional Silviu Ţolu s-au logodit după o vacanţă la Istanbul. Cei doi se sorb din priviri, deşi vedeta este mai mare ca el cu 12 ani. Actriţa a povestit cum s-a cunoscut cu celebrul model şi cum iniţial a stat mult să analizeze dacă să intre sau nu într-o relaţie amoroasă cu el.

Tartă cu prune. Rețetă de sezon

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp