Are o relație cum multe femei și-ar dori-o, un copil minunat și totuși, nu e mulțumită cu viața ei. Ce a pățit Lili Sandu.

Lili Sandu e bolnavă. Se luptă cu o problemă de sănătate: „Sunt zile în care abia pot să mă ridic din pat”

Acum un an a anunțat că venirea pe lume a lui Thomas Jay Cristian a fost cel mai frumos moment din viață. Din păcate, a avea un bebeluș nu înseamnă doar bucurie, ci și o schimbare importantă în viața de zi cu zi, a mamei și a familiei. Iar Lili Sandu a văzut asta pe propria ei piele. Vedeta a recunoscut recent că se luptă cu o depresie postnatală, căreia cu greu îi poate ține piept.

“Se întâmplă să lipsesc cu zilele din social media. Iar asta înseamnă ca acest mic omuleț este într-o continuă transformare și are nevoie de toată atenția mea. Sunt zile în care abia reușesc să mă ridic din pat pentru că-mi simt corpul extenuat. Sau momente în care mintea mea o ia aiurea și-mi dă o senzație de “feeling down”. Iar atunci tot ce-mi doresc este să-mi strâng în brațe băieții și să realizez că orice ar fi nu sunt singură.

M am tot gândit încă de când am născut și am tot așteptat-o pentru ca era una din problemele majore postpartum, depresia post-natală. Și vă spun sincer că nu am avut deloc momente care să mi se pară suspicioase. Dar de câteva zile parcă ceva e schimbat… O fi doar suma nopților nedormite, hormoni încă nelalocul lor sau doar momentele in care ma reîntorc la mine.

Sunt momente în care mă uit la pozele astea cu TJ bebeluș și plâââââng ca o prostănacă gândindu-mă unde naiba fuge timpul asta… Parcă nu ajung să mă bucur îndeajuns de el așa cum este acum”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram. Bruneta a postat și o fotografie în care apare tristă și abătută, alături de fiul său.

Și micuțul a fost bolnav

La scurt timp după ce a venit pe lume și micuțul a avut ceva probleme de sănătate. Lili și iubitul său nu au spus despre ce a fost vorba, însă au anunțat că băiețelul este în afara oricărui pericol. „Un update actual ar fi ca suntem încă în spital pentru ca bebe TJ a hotărât că ar mai avea câteva asistente de cucerit. Acum zâmbesc, dar nu vreți sa știți haosul psihologic… Vă povestesc mai multe când ajungem acasă… Ne e dor de tati, offf”, a declarat Lili Sandu în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Instagram, cancan.ro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp