Paula Seling are o siluetă de invidiat la cei 42 de ani ai săi. În afară de vocea și talentul său, artista are și un fizic lucrat cu atenție și studiat în cele mai mici detalii. Zilele trecute, Paula Seling și-a suprins fanii cu o poză realizată în colanți și tricou, pregătită să meargă la sală. Deși în general ținutele ei sunt elegante și se încadrează în stilul clasic, de data aceasta artista a surprins. 

Paula Seling a explicat că era în drum spre sala de forță, ea fiind o reunoscută ca având un stil de viață sănătos, în care a introdus sportul. „Pornim în forță, chiar de luni, cu #zidepicioare. O săptămână minunată”, a scris artista pe Instagram. ”Ești minunată!”, ”Arăți precum o adolescentă!”, ”Ești fenomenală!”, ”Oaaau. Ești adorabilă, zici că ai 20 de ani!”, au comentat fanii la postarea care a strâns peste 4000 de aprecieri. 

Paula Seling are o siluetă de invidiat. A eliminat carnea din dieta sa 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Seling (@paulaseling)


Aspectul tras prin inel al cântăreței se datorează sportului pe care îl practică după un program strict, dar și dietei speciale pe care artista a adoptat-o de-a lungul anilor. Paula a mărturisit că există zile în care nu mânâncă. De asemenea, vedeta se bucură de un metabolism cu arderi rapide, astfel că se îngrașă mai greu. 

Secretul vedetei în aceea ce privește silueta este lispa cărnii din dietă. Aceasta recunoaște că nu o consumă, însă din când în când include peștele în alimentația sa. „Am acelaşi stil de viaţa. De voie, de nevoie am învăţat unele reguli. Am un metabolism mai comod şi a trebuit să învăţ care sunt lucrurile care mă ajută. Am zile în care nu mănânc nimic. Şi nu păţesc nimic. Nu am o dietă omnivoră, am probabil multe lipsuri de vitamine care şi-au pus amprenta asupra încheieturilor. Nu mănânc carne, doar peşte din când în când. Mănânc puţin şi fac mult sport. Vreau să ajung în cea mai bună formă a mea, datorită soţului meu care mă susţine”, a declarat Paula Seling.

Foto: Instagram

Delia se confruntă cu câțiva hoți. Cine i-a furat vedetei mâncarea. FOTO

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp