Actrița și cântăreața Lili Sandu a devenit mamă în data de 10 august, la 41 de ani, când l-a născut pe Thomas Jay, un bebe de 3,3 kilograme, tatăl copilului fiind modelul internaţional Silviu Ţolu. După unele probleme pe care micuțul le-a avut imediat după naștere, acesta s-a făcut bine și îi oferă mamei lui momente de maximă tandrețe, iubire și armonie. Chiar ieri, vedeta a postat un video în care îl arată pe micul drăgălaș dormindu-i la piept.

 

View this post on Instagram

 

Show some love to my first #Reel! 💃🏻👶 This mantra Ong Namo is TJ’s napping jam..😍

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Totuși, artista a fost cuporinsă de melancolie. După multele imagini cu noua ei viață maternă, joi, Lili Sandu le-a dezvăluit celor peste 244.000 de urmăritori pe Instagram ceva surprinzător. Oare se pregătește să ia o decizie și să mai devină mamă o dată?

Vedeta a postat o fotografie cu ea gravidă, în lună avansată și a scris cât îi este de dor de starea aceea. „What a wonderful throwback! 🤍 Missing my pregnancy days because I had an amazing time…” (Ce minunată amintire! Îmi e dor de perioada cât eram gravidă pentru că am avut momente grozave”).

Bianca Drăgușanu s-a băgat și ea în seamă și a atacat-o pe Lili

Prin intermediul contului său de Instagram, Bianca și-a exprimat, într-un mod tăios, opinia despre această afirmație. Ea a spus că Lili Sansu minte și că vrea să atragă simpatia celor din jur.

„Subiectul zilei de astăzi este unul foarte controversat. Zilele trecute am văzut un interviu cu o starletă de la noi care tocmai a născut. Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasă, corp mișto, și-a revenit într-o lună de zile… Dar afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene! „Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!” Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou!  Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte, să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!”, a tunat Bianca.

E posibil să fi fost într-o criză de nervi, după ce și-a speriat fanii de pe pagina ei cu niste fotografii în care pare că în curând o să-i dispară nasul.

Iubitul lui Lili Sandu e cu 12 ani mai tânăr

Lili Sandu și logodnicul său Silviu Țolu au mulțumit neîncetat lui Dumnezeu fiindcă le-a dat șansa să devină părinți. „Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a scris vedeta la prima imagine cu fiul său.

Actriţa Lili Sandu şi modelul internaţional Silviu Ţolu s-au logodit după o vacanţă la Istanbul. Cei doi se sorb din priviri, deşi vedeta este mai mare ca el cu 12 ani. Actriţa a povestit cum s-a cunoscut cu celebrul model şi cum iniţial a stat mult să analizeze dacă să intre sau nu într-o relaţie amoroasă cu el.

Cu cine s-a mai iubit Lili Sandu

Lili Sandu a avut o viață amoroasă plină. Deși unele relații au fost de scurtă durată, iar altele mai lungi, Lili Sandu a reușit să se bucure de iubirea partenerilor și a înțeles cum trebuie să fie bărbatul pe care și-l dorește pentru toată viața.

Înainte de a-l cunoaște pe Silviu Țolu, tatăl băiețelului său, Lili Sandu s-a iubit cu multe nume celebre. La 19 ani, Lili a trăit o poveste de dragoste cu Sișu, fostul membru al trupei La Familia. Un alt iubit a fost Paul Panait, de la Gaz pe Foc.

În anul 2000, Lili Sandu și Bogdan Stelea formau un cuplu. Cei doi au avut 6 ani de relație. Ulterior, Lili Sandu s-a afișat cu Răzvan Fodor și apoi cu Syda, fostul soț al Elenei Băseascu, după care au urmat doi oameni de afaceri, Michele Nusco și Mark Chouraqui.

Sursa foto: Instagram

Gigi Hadid a ținut ascunsă nașterea fetiței. Ce au transmis fanilor ea și Zayn

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp