Linda Evangelista s-a băbit. Ce povestește că i-au făcut medicii

Linda Evangelista s-a băbit. Ce povestește că i-au făcut medicii
Una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, Linda Evanghelista, e de nerecunoscut. Acesta a făcut dezvăluiri șocante și acuză esteticienii că și-au bătut joc de ea.

Linda Evangelista a făcut o serie de mărturisiri uluitoare privind înfăţişarea ei. Acesta a mărturisit ce a ajuns din cauza esteticienilor.

Linda Evangelista s-a băbit. Ce povestește că i-au făcut medicii

În vârstă de 56 de ani, Linda Evangelista, unul dintre cele mai cunoscute supermodele ale lumii, s-a confesat. Ea a acuzat medicii că i-au făcut o procedură numită CoolSculpting, care i-a schimbat complet înfățișarea.

„M-a lăsat permanent deformată”

„Azi am făcut un mare pas înainte pentru a îndrepta o greşeală din cauza căreia am suferit şi pe care am ţinut-o doar pentru mine vreme de cinci ani. Celor care se întreabă de ce nu am continuat să lucrez în industrie asemenea colegelor mele le spun că motivul este faptul că am fost desfigurată cu brutalitate de procedura CoolSculpting.

Care a făcut opusul a ceea ce promitea. M-a lăsat permanent deformată, chiar şi după ce am trecut prin două proceduri de corecţie dureroase eşuate. Am rămas, aşa cum mă descrie presa, de nerecunoscut”, a mărturisit Linda.

Fostul fotomodel a spus că se simte o epavă

Mai mult, fostul fotomodel a afirmat că a ajuns să se simtă ca o epavă și a intrat într-o depresie, ba chiar nu mai suportă să se vadă așa. Pusă într-o asemenea situația, Linda a anunțat că a dat în judecată compania Zeltiq, cea care a lansat aparatura pentru CoolSculpting.

Avocaţii fostului supermodel acuză compania Zeltiq că „nu avertizează suficient” sau „acoperă intenţionat incidenţa şi apariţia unor efecte secundare grave”, precum hiperplazia adipoasă paradoxală, care a afectat-o şi pe Linda Evangelista. Se cere o despăgubire de 50 de milioane de dolari, Linda Evanghelista afirmând că nu a mai putut practica nicio activitate în urma sluțirii. Ca urmare au urmat ani în care nu a mai câștigat bani.

„Fac încă un pas pentru a mă elibera de rușine”

„Cu acest proces, îmi fac publică povestea şi fac încă un pas în dorinţa de a mă elibera de ruşine. M-am săturat să trăiesc aşa. Vreau să pot merge cu capul sus, deşi nu mai arăt… ca mine însămi”, a mai punctat Linda. Fostul fotomodel, care susține că nu a fost informată de posibilele efecte secundare ale procedurii, suferă de o hiperplazie adipoasă, în urma căreia i-a crescut incontrolabil grăsimea corporală.

Sursă foto: okmagazine