Liviu Dragnea are inima frântă! Declarațiile sale despre despărțire: „Există schimbări în viața fiecăruia și decizii”. Ruptura e definitivă

Liviu Dragnea are inima frântă! Declarațiile sale despre despărțire: „Există schimbări în viața fiecăruia și decizii”. Ruptura e definitivă
Irina Tănase și Liviu Dragnea și-au spus adio după ce acesta a primit o filmare, ca probă a infidelității. Mai tânăra lui iubită l-ar fi tradus cu un bărbat cu care a mai avut o relație în trecut. Varianta cu imaginile trucate a picat.

Liviu Dragnea a decis să transmită un comunicat legat de despărțirea lui de Irina Tănase, însă mesajul conține, de fapt, mai multe mesaje adresate tinerei.

De asemenea, zvonul cum că imaginuile compromițătoare pe care le-ar fi văzut politicianul ar fi fost trucate, a picat.

”Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări”, a scris Liviu Dragnea pe conturile lui de pe rețelele sociale.

„1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale”, spune fostul lider PSD, confirmând indirect despărțirea.

„ Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine”, a mai spus el, transmițând, se pare, un mesaj către Irina. Acela că decizia lui e definitivă și că nu mai sunt șanse de împăcare.

„2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a încheiat fostul lider al social-democraților.

Iți dorea un copil cu Irina

Liviu Dragnea a declarat în cadrul unui interviu acordat recent lui Denise Rifai că și-ar dori un copil cu Irina Tănase și că are de gând să o ia de nevastă. Cei doi își făceau deseori declarații de dragoste pe Instagram și, mai spun unii, Irina ar fi fost în spatele unor decizii politice luate de Dragnea.