Liviu Vârciu cu sclipici, Andrei Ștefănescu cu colanți curcubeu. Au fost spectaculoși

Liviu Vârciu cu sclipici, Andrei Ștefănescu cu colanți curcubeu. Au fost spectaculoși
Sunt simpatici și imprevizibili. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut transformări care i-a făcut foarte nostimi la show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Au replici spumoase, sunt haioși și fac atmosferă la show-ul ”Te cunosc de undeva”. De data aceasta s-au întrecut pe ei. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut două personaje celebre, iar ei i-au imitat cât au putut de bine.

Liviu Vârciu cu sclipici, Andrei Ștefănescu cu colanți curcubeu

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost din nou surprinzători la show-ul ”Te cunosc de undeva”

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost din nou surprinzători la show-ul ”Te cunosc de undeva”. Au reușit să intre în pielea a două vedete internaționale, Katy Perry & Nicki Minaj.

Spectacolul a fost ca pe marile scene, cu balet spectaculos. Liviu Vârciu a arătat ca o divă, cu fustă scurtă, ciorapi ”plasă”, sclipici și chipiu de armată pe cap. Ne-a arătat picioarele impecabile pentru o femeie și s-a mișcat tot timpul.

La rândul său, Andrei Ștefănescu a fost de nerecunoscut. Cu o perucă imensă, rochie scurtă viu colorată cu solzișori, dar colanții curcubeu au făcut senzație.

Liviu Vârciu a fost depunctat de Ozana Barabancea pentru că nu a cântat 100% din potențial. Artistul a mărturisit că a avut mai mult grijă de chipiu  care avea tendința să cadă la fiecare mișcare. Și Andrei Ștefănescu a avut ceva probleme. Rochia scurtă și mulată se tot ridica din cauza ”pernuțelor” puse pe șolduri, ca să se apropie de personajele originale.

Speriați de confetiile căzute fără ca ei să fie anunțați

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut show, au reușit să creeze atmosfera de pe marile scene, dar la sfârșit au tras o sperietură.

Confetiile au bubuit deasupra lor și nu s-au așteptat. Andrei Ștefănescu s-a speriat chiar foarte tare în timp ce interpreta, dar a dus totul la bun sfârșit într-o notă excelentă: „De ce nu ne anunțați?”, a reproșat Liviu Vârciu.

Ozana Barabancea a avut numai cuvinte de laudă la adresa băieților. „Dulcegăriile” s-au îndreptat către Liviu, care a atras atenția cu un costum feminin. „Nu cântă el frumos, dar uite ce gropițe face”, a spus Liviu Vârciu despre el, după remarca juratei.

„A fost spectaculos tot momentul. Mi-a plăcut foarte mult momentul chiar dacă nu ați dansat voi doi, ați țopăit. Momentul a fost spectaculos!”, a spus și Andreea Bălan.


Horoscop Minerva – 18 aprilie. Apare o femeie în mediul politic, vești despre bani și despre muncă

Ana şi Raluka le-au luat fața lui Liviu Vârciu și Andrei la ”Te cunosc de undeva”!