Liviu Vârciu, povești incredibile despre primul album L.A. Ce sumă uriașă a pierdut pentru că a luat o ladă de gin și una de ulei

Liviu Vârciu, povești incredibile despre primul album L.A. Ce sumă uriașă a pierdut pentru că a luat o ladă de gin și una de ulei
În anul 1998, Liviu Vârciu și Aurelian Ciocan au înființat trupa L.A., cei doi numind formația după prenumele lor. Liviu a povestit lucruri neștiute despre începuturile sale cu celebra melodie „Ochii tăi”.

Cu 20 de ani în urmă, Liviu Vârciu, Aurelian Ciocan și Adi Zainea, adică trupa L.A. strângeau mii de oameni la concertele lor și lumea se călca în picioare pentru un autograf.

Liviu Vârciu, povești incredibile despre primul album L.A. „Am luat o ladă de gin și una de ulei”

Într-o videoclip postat pe contul său de Tik Tok, de fapt o secvență dintr-o emisiune de-a prietenului său Pepe, Liviu Vârciu a vorbit despre primul album scos de trupa L.A. Pentru că toți fanii săi au fost curioși să afle câți bani au intrat în buzunarul lui, vedeta Antenei 1 a făcut declarații șocante, mărturisind că el nu a vrut nici un leu, dar a avut o condiție: să aibă fotografia pusă pe copertă. Și nu oricum, ci color. Avea 19 ani și era la debutul carierei.

„Albumul s-a vândut în 865.000 de dolari pe acte”

„I-am spus, bă, dacă îmi pui poză pe copertă, eu nu vreau nimic. Și ea mi-a zis. Își fac și CD-ul color. „Ochii tăi” a avut primul CD color din România.

Și mi-a dat cadou o ladă de gin și o ladă de ulei. Albumul s-a vândut în 865.000 de exemplare pe acte. Noi nu știm cât s-a vândut fără acte. Și s-a câștigat doi dolari la unitate. Asta înseamnă 1.600.000 de dolari. Iar eu l-am dat gratis, pe o ladă de gin și una de ulei”, și-a amintit Liviu Vârciu.

Dar cu melodia „Ochii tăi” a devenit celebru. Și el și formația L.A. Publicul era în extaz la concertele lor, următoarele albume s-au vândut ca pâinea caldă.

Liviu Vârciu, un tată responsabil

Anii au trecut și Liviu s-a maturizat, devenind tată de trei copii. Fetița cea mare, Carmina, este acum o domnișoară în toată regula și a venit pe lume în urma relației cu Amy Teiceanu. Femeia care l-a făcut bărbat de casă este însă Anda Călin care i-a dăruit doi copii: Anastasia și Liviu Matei.

„Pe fiul meu îl cheamă Liviu Matei. Vârciu Liviu Matei. Eu îl strig Liviu. Am zis că îi pun și Matei, că poate dacă atunci când o să se facă mare se întâlnește cu vreunul care nu e fanul meu, să-i zică că îl cheamă Matei. „Cum te cheamă?”, „Matei”. Dacă e fanul meu, să-i zică că-l cheamă Liviu. Nu, să-i dau și ocazia asta, că poate zice: „Mi-ai pus Liviu. Lasă-mă în pace, nu vreau să fiu Liviu Vârciu!”, a mărturisit artistul, un tip mereu pus pe glume.

Sursă foto: tik tok, instagram