Grijile actriței sunt provocate de etapa de viață în care a intrat fiul ei și de această perioadă de pandemie. Damian a absovit gimnaziul cu cele mai bune calificative, dar, spune mama lui, regulile impuse de răspândirea coronavirusului a făcut ca pentru fiul ei și ceilalți elevi să fie „o nenorocire”. Liz Hurley  e dură: „Tristețea și mizeria de a nu absolvi tradițional, de a nu-ți lua la revedere de la prieteni și de a nu-ți marca ultimul an din copilărie sunt îngrozitoare.”

Damian, deși a urcat de mai multe ori pe podiumurile de prezentare de modă, abia acum începe să-și construiască o carieră solidă de model. Mama lui, cu care seamănă izbitor, a povestit într-un interviu pentru presa engleză cum decurge această schimbare în viața lor, știut fiind faptul că ea l-a crescut singură, au fost pemanent împreună.

Liz și Damian au petrecut perioada de carantină împreună, au stat zi de zi unul lângă celălalt, dar acum tânărul de 18 ani a semnat cu o agenție de top-modele și va lipsi de lângă mama sa timp de un an. Actrița se simte părăsită pentru un an plin de ședințe foto și nu-și ascunde îngrijorarea exagerată.

„Îmi fac griji pentru siguranță tot timpul”, a spus Elizabeth Hurley în interviu. Ea recunoaște că a trebuit să muncească din greu pentru a se adapta la faptul că băiețelul ei devine bărbat.

„Trebuie să ne retragem și să ne tratăm copilul așa cum ne tratăm reciproc ca adulți. Nu mai poți fi atât de șef și nesimțit să vorbește despre el de parcă nu ar fi acolo. A fost un proces important pentru mine să învăț să nu mai fiu enervantă. Dacă nu vrem ca acești copii să ne scoată ochii în următorii 40 de ani, trebuie să ne schimbăm”, a povestit actrița.

Cu toate acestea, Elizabeth Hurley recunoaște că încă îi este umbră fiului ei: „Îl tortuez făcându-l să-mi trimită un mesaj – SMS, și să verifice tot timpul ce e în jur. Există o mulțime de ochi în spatele lui. Este bine doar să păstreze un cap cu minte limpede și să găsească un echilibru, nu-i așa? Uitându-se tot timpul înapoi”.

În urmă cu câteva săptămâni, Damian a plecat singur la New York, acolo unde va avea un loc de muncă în baza unui contract semnat.

„Obișnuia să zboare cu avionul pentru a mă vedea la când filmam. Era un minor neînsoțit, în vârstă de nouă ani, așa că a făcut zboruri de lungă distanță singur. Simt că este momentul potrivit pentru el. Este ordinea naturală a lumii, deci este așa cum este”, a mai spus grijulia mamă Elizabeth Hurley.

Damian este fiul milionarului american Steve Bing, producător la Hollywood, care s-a sinucis în acestă vară, aruncându-se de la etajul apartamentului său de lux. Cu doar un an înainte își recunoscuse fiul, la capătul unui lung proces.

Sursa: DailyMail, Foto: Instagram

Adi Mutu și-a regăsit fiul cel mare. Mario și-a împăcat părinții

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri