Simona Ionescu / Redactor Șef

Locul din casă în care trebuie să așezați bradul de Crăciun ca să aveți prosperitate în 2023

Locul din casă în care trebuie să așezați bradul de Crăciun ca să aveți prosperitate în 2023
Potrivit specialiștilor în feng shui, bradul de Crăciun se pune într-un loc anume din casă. Dacă veți ține cont de acest lucru, veți vedea schimbări radicale în viață.

Prin amplasarea bradului de Crăciun în acest loc din casă veți reuși să activați energia chi. Încercați și veți vedea ce întorsături vor lua lucrurile.

Locul din casă în care trebuie să așezați bradul de Crăciun ca să aveți prosperitate în 2023

Vreți să atrageți sănătate, bani și bunăstare în casă? Este momentul cel mai potrivit pentru a reuși să vă schimbați viața. Nu trebuie decât să fiți foarte atenți unde puneți bradul de Crăciun. Ca totul să funcționeze așa cum vă doriți, alegeți colțul din partea stângă a sufrageriei și veți vedea că veți atrage armonia și dragostea. Și de sărbători, dar și în anul viitor.

Globuri roșii și aurii dacă vreți să aveți parte de dragoste

De asemenea, specialiștii spun că cel mai bun de împodobit e un brad artificial, nu cel natural. Există și o explicație. Tăierea bradului alungă sporul și energia din casă. Dacă bradul îl aveți de mai mult timp în casă, înainte de a-l asambla, e bine să fie lăsat timp de trei ore în lumina soarelui.

Trebuie să iți atenți și la ce culori de globuri folosiți, în funcție de ceea ce vreți să vă împliniți. Dacă aveți nevoie de noroc în dragoste, folosiți globuri deschise la culoare, respectiv auriu, galben, roșu și portocaliu. Iar în vârful bradului puneți întotdeauna o stea roșie.

Globuri ocru și portocaliu pentru sănătate

Cine are nevoie să se însănătoșească rapid și să aibă echilibru, să opteze pentru globuri maro, ocru, galben și portocaliu. Dar și decorațiuni în aceleași nuanțe. De asemenea, puneți și cuarț și cristale, iar în vârful bradului întotdeauna o stea aurie. Puteți alege și globuri roșii, verzi și aurii, iar în acest caz, în vârf trebuie să fie neapărat o stea aurie sau verde. Și nu uitați, atunci când decorați bradul să o faceți cu multă dragoste.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre