Moment „istoric”: Cea mai banală felicitare de Crăciun a familiei regale. Imaginea face furori pe internet

Moment „istoric”: Cea mai banală felicitare de Crăciun a familiei regale. Imaginea face furori pe internet
Familia regală britanică lansează, una după alta felicitările de Crăciun. Așa cum impune tradiția, acestea portretizează membri ai familiei. După felicitarea Regelui, alături de Camila, urmează cea a Prințului William.

Kate Middleton și Prințul William se asortează în blugi, cu copiii lor, în cea mai casual felicitare de Crăciun a familiei lor de până acum. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se țin de mână cu părinții lor în noua fotografie.

Kate Middleton și Prințul William au dezvăluit, în urmă cu câteva ore, un nou portret al familiei lor. Aceasta îi cuprinde și pe cei trei copii ai lor, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani, și Prințul Louis, 4 ani. Imaginea îi arată pe cei cinci membri ai familiei ținându-se de mână, toți îmbrăcați casual pentru o plimbare însorită. Atât prințul William, cât și prințesa Kate poartă blugi, în timp ce George, Charlotte și Louis poartă pantaloni scurți, din denim, și adidași.

„Împărtășim o nouă fotografie a familiei pentru felicitarea de Crăciun din acest an!”, au transmis membrii familiei regale. Imaginea a fost realizată de fotograful Matt Porteous la începutul acestui an, în Norfolk, scrie People.com. Familia petrece mult timp la casa lor de la țară Anmer Hall, care face parte din domeniul Sandringham al familiei regale. Se spune că acesta e locul unde Kate se simte cel mai bine acasă.

Fotografii casual pentru felicitările de Crăciun ale familiei regale

Anul trecut, prințul William și prințesa Kate au ales o fotografie inedită care îi arată pozând alături de copiii lor în timpul unei excursii private în Iordania. Țara are o semnificație pentru Kate, deoarece a locuit acolo doi ani în copilărie, când tatăl ei lucra pentru British Airways. De asemenea, prințul William a vizitat anterior Iordania în cadrul turneului său în Orientul Mijlociu în 2018.

Nu e prima dată când familia regală optează pentru ținute casual. Amintim că pentru fotografia din 2019, familia a pozat în pulovere confortabile pe un balot de fân, în fața unei grămezi mari de bușteni la Anmer Hall.

Primele sărbători fără Regina Elisabeta a II-a

Familia regală se pregătește pentru primul sezon de sărbători de la moartea reginei Elisabeta a II-a. Devenit Regele Charles al III-lea, fiul reginei defuncte l-a făcut pe fiul său cel mare, William noul Prinț de Wales. Totodată acesta a devenit următorul moștenitor al tronului.

Conform tradiției, familia regală urmează să petreacă ziua de Crăciun la Sandringham. În timpul vieții sale, regina Elisabeta lua trenul de la Londra spre Norfolk în decembrie. Ea pleca pentru a sărbătorile la reședința sa de la țară. De obicei, ea rămânea la Sandringham până la aniversarea morții tatălui său, regele George al VI-lea. Și până la urcarea ei pe tron, respectiv începutul lunii februarie.

În fiecare Crăciun, familia regală face o excursie la biserica Sfânta Maria Magdalena pentru a participa la slujbă. După care îi salută pe cei prezenți. În ziua de Crăciun, la Sandringham are loc un festin tradițional cu un meniu din care nu lipsește friptura de curcan.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre