Hailey Bieber readuce la viață stilul Lady Di. A pornit un nou trend în modă

Hailey Bieber readuce la viață stilul Lady Di. A pornit un nou trend în modă
Săptămâna aceasta, în Los Angeles, Hailey Bieber a fost văzută la o clasă de pilates, împreună cu prietena ei, Kendall Jenner în spate. Cele două modele au purtat look-uri sport chic, iar ținuta lui Bieber părea deosebit de familiară.

Luând indicații de peste ocean, Hailey Bieber a abordat o ținută „copy-paste” după Lady Di. Și a recreat una dintre mișcările de stil casual caracteristice regretatei regine. Cei familiarizați cu stilul Prințesei Diana, știu că unele dintre cele mai emblematice ținute ale sale sunt hanoracele mari și pantalonii scurți de biciclist. În care era adesea fotografiată de paparazzi în timp ce făcea comisioane sau se îndrepta spre sala de sport. (Hanoracele ei includeau cele de la Harvard și Northwestern).

Adesea punctate cu pantofi de alergare cu talpă groasă și șosete albe, ținutele erau întotdeauna confortabile, dar totuși bine puse la punct. Zilele trecute, Hailey Bieber a reușit să se îmbrace în același mod, cu propriul hanorac larg gri și pantaloni scurți pentru bicicletă, finalizând totul cu o șapcă Nike, o geantă de umăr din piele elegantă și pantofi de alergare cu șireturi negre.

Hailey Bieber, ținută „copy-paste” după Lady Di

Nu este prima dată când Bieber îi aduce un omagiu Prințesei Diana. În mod expres cu acest look. În 2019, a purtat un ansamblu similar, inclusiv un pulover Vetements supradimensionat și jambiere. În același an, într-un editorial Vogue Paris a recreat, de asemenea, aspectul sport chic al regretatei prințese a inimilor.

Lady Diana știa să se îmbrace perfect

În calitate de membru al familiei regale, nu ești niciodată în afara serviciului. Acesta a fost un concept pe care regretata prințesă Diana l-a înțeles mai bine decât majoritatea. Iar când vine vorba de modă, cu siguranță mai bine decât restul. Ea a excelat în ținutele black tie, purtând tot felul de rochii la balurile de stat și la gale.

Dar ținutele casual ale Dianei au fost cu adevărat premonitorii. Răsfoiți imaginile cu prințesa în mișcare – grăbindu-se spre sedanul ei burgundy cu cheile între dinți, părăsind sala de sport într-un palton roșu confortabil – și veți realiza cât de modernă era. Cu zeci de ani în urmă.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre