Pizzeria unde Lady Diana îi ducea pe prinții William și Harry există și azi. Oamenii își amintesc „ritualul” ei: „Cerea mereu…”

Pizzeria unde Lady Diana îi ducea pe prinții William și Harry există și azi. Oamenii își amintesc „ritualul” ei: „Cerea mereu…”
S-a născut într-o familie nobiliară, a devenit prințesă și adus pe lume urmași ai tronului Marii Britanii, dar cu toate acestea prințesa Diana aprecia lucrurile simple. Printre ele, un restaurant fără nicio pretenție, în Londra.

Îndrăzniți să vizitați un local fără pretenții? Pizzeria unde Lady Diana îi ducea pe prinții William și Harry există și azi. Puteți savura, ca și Lady Diana, o pizza Margherita, sau puteți alege altceva din meniu. Lady Diana alegea mereu o masă mai retrasă când mergea cu William și Harry în pizzeria ei preferată.

Da Mario este un restaurant italian cu pizzerie din cartierul londonez Kensington. Pe lângă aluaturi, oferă în meniu și specialități locale, cum ar fi pastele umplute, fără a uita să se inspire din bucătăria engleză. Un loc elegant, cu o atmosferă familiară, care și-a întâmpinat întotdeauna clienții pe Gloucester Road, la colțul cu Queen’s Gate Terrace, cu o cascadă de flori în jurul intrării.

Pe treptele de la intrare se poate citi și astăzi „Mario’s. Prințesa Diana. Pizzeria locală” ca o placă comemorativă a vremurilor trecute.

Lady Diana îi ducea pe  fiii săi la pizza, în secret

În anii 1980, Lady Diana obișnuia să se strecoare în acest restaurant fără pretenții. Cel mai scump fel de mâncare costă cel mult 20 de lire sterline. Venea aici pentru a le oferi micilor prinți o mostră din bucătăria italiană și din viața reală, simplă, dar frumoasă. Cei trei își petreceau serile aici, fără ca nimeni de la Palatul Buckingham să știe unde sunt, scrie Elle.com.

De altfel, Lady Diana era o mare amatoare de pizza, așa că acest local nu era singura emblemă a unui tur gastronomic pentru copiii ei, care mai include  și Osteria San Lorenzo sau la Daphne’s. Cu toate acestea, Da Mario a ocupat întotdeauna un loc special în inima prințesei, fie pentru deliciosul tiramisu de casă, fie pentru ora de închidere deosebit de târzie în comparație cu localurile londoneze, 11.30 dimineața, muzică live și limoncello.

Sursa foto: Instgaram