Loredana Groza a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu artista

Loredana Groza a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu artista
După ce a făcut un show incendiar la nunta Simonei Halep, Loredana Groza a fost luată cu salvarea.

Diva muzicii ușoare românești, Loredana Groza, și-a pus fanii pe jar. Artista a fost luată cu salvarea.

Loredana Groza a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu artista

Posibil ca nunta Simonei Halep să o fi obosit-o foarte tare sau Loredana Groza are probleme de sănătate. Cert este că blonda a fost luată cu Salvarea. Ea a postat o fotografie în care apare pe patul din ambulanță și pare extenuată. Se pare că problemele ei nu sunt chiar atât de grave, după cum reiese din mesajul pe care artista l-a dat pe contul de socializare. „Mă simt mai bine. Vă mulțumesc tuturor pentru suportul vostru! Vă iubesc și vă sunt recunoscătoare!”, a declarat Lori.

Criticată de fani

Au existat și fani care au spus însă că unui om când se simte rău nu-i arde să-și facă selfie-uri din ambulanță. „Măi oameni buni, sunt eu nebună sau nu mai înțeleg. Cum mama dracu dacă îți e rău și chemi salvarea să te ia, că vezi Doamne nu mai poți. Îți vine cheful să faci un selfi. Pentru cine dracu îl faci frate ? Cum explici că îți e rău când tu ai chef de făcut poze și de pus pe Facebook. Am înnebunit cu toții.”, a spus un internaut.

Nu s-a tăiat tortul din cauza Loredanei

Show-ul Loredanei de la petrecerea de cununie a Simonei Halep a fost atât de apreciat, încât mirele și mireasa nu au mai tăiat tortul ca să nu o întrerupă pe artistă din cântat. Pe melodiile blondei, invitații au dansat până la epuizare, iar totul s-a încheiat cu un incredibil foc de artificii. Simona și Toni Iuruc s-au căsătorit după doi ani de relație. Alături de sportivă au fost 300 de invitați.

Posibil ca nunta să aibă loc la Cazinoul din Sinaia

În ceea ce privește nunta, Simona și Toni au vorbit pentru început de București. Potrivit Prosport, un apropiat al cuplului a declarat că e posibil ca marele eveniment să aibă loc la Sinaia, la Cazinou. Simona vrea acum o vacanță binemeritată alături de soțul său și sursele spun că ar fi ales Turcia.

Sursă foto: viva, evz, instagram