Luca le face în ciudă părinților. Unde vrea să doarmă bebelușul lui Dani și Gabriela Oțil

Luca le face în ciudă părinților. Unde vrea să doarmă bebelușul lui Dani și Gabriela Oțil
Dani Oțil și Gabriela sunt cu nervii la pământ. Copilul nu vrea să doarmă, plânge continuu, iar ei nu mai știu cum să procedeze.

Și-au dorit enorm un copil, dar nu s-au gândit nici o secundă că va fi atât de greu. Gabriela Oțil vrea o soluție.

Luca le face în ciudă părinților. Unde vrea să doarmă bebelușul lui Dani și Gabriela Oțil

Pe contul său de socializare, Gabriela a postat un filmuleț de la restaurantul lui Dani. Aceasta apare cu bebelușul, care doarme nestingherit de nimeni în cărucior. Nu același lucru îl face Luca acasă, așa încât nopțile celor doi soți sunt doar albe. Vizibil nedormită și trasă la față, mămica se întreabă ce e de făcut în această situație. Mai mult, aceasta spune că cel mic se comportă de parcă „ar fi fost făcut la cârciumă”.

Dani abia reușește să stea treaz în emisiune

Nici Dani Oțil nu stă mai bine la capitolul somn. Acesta reușește cu greu să prezinte emisiunea, pentru că e rupt de oboseală. Prezentatorul nu ratează nici o ocazie să-și întrebe invitații cât se va potoli din plâns bebelușul Luca.

Și, mai în glumă, mai în serios, spune că dacă acest lucru nu se va întâmpla curând, el va pleca. Poate, chiar și în Belgia…

Îi spune micuțului că e urât când plânge      

Plin de umor, colegul lui Răzvan Simion a declarat că încearcă orice e posibil să-l oprească pe cel mic din plâns. Ba chiar îi spune că e urât. Acesta a stârnit râsete în platou cu ceva timp în urmă, când a menționat că l-a băgat pe bebeluș în cuptorul cu microunde. Dar nu i-a dat drumul.

„I-am zis că este urât când plânge și l-am băgat în cuptorul cu microunde, dar încă n-am dat drumul la el”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani. Cu câtva timp în urmă și Gabriela a arătat metoda adoptată pentru a nu mai auzi când plânge micuțul Luca Tiago în mașină. „Ce faci când plânge copilul în mașină? Dai muzica mai tare ca să nu-l mai auzi”, a glumit fotomodelul pe Instastory.

Sursă foto: instagram