Simona Ionescu / Redactor Șef

Americani răpiți de extratereștri și supuși experimentelor medicale. Declarațiile lor au fost publicate în presă

Americani răpiți de extratereștri și supuși experimentelor medicale. Declarațiile lor au fost publicate în presă
Sunt mulți oameni care cred că au dat la un moment dat nas în nas cu extratereștrii, dar cazul Betty și Barney Hill, un cuplu din New Hampshire, a bubuit în presă.

Cei doi soți au povestit cu lux de amănunte ce li s-a întâmplat timp de două ore și cum au ajuns să creadă că au fost chiar violați de omuleții verzi.

Potrivit History.com, povestea lui Betty și Barney Hill a început în anul 1961, când aceștia susțin că erau pe drum spre casă, după ce au petrecut o vacanță frumoasă la cascada Niagara și Montreal, și traversau cu mașina o zonă izolată din New Hampshire. Era în jurul orei 22.30, când la un moment dat, femeia a observat că pe cer este o lumină strălucitoare.

La început, nu și-a făcut probleme și s-a gândit că e vorba de o stea căzătoare, dar la un moment dat a constatat că a început să se miște haotic și să-și schimbe și intensitatea luminoasă. N-a durat mult și Betty a văzut o navă cu multe lumini și o formă pe care n-o cunoștea, care se deplasa pe cer. Era o farfurie zburătoare, după cum îi povestise sora ei, care menționa că a văzut-o la începutul anilor 60.

Obiectivul a început să coboare spre cei doi

Barney însă n-a crezut că poate fi vorba de așa ceva, fiind convins că e doar un avion, dar a început să-și pună întrebări când obiectul a început să se apropie de ei. Betty și-a rugat soțul să oprească mașina ca să înțeleagă ce se întâmplă și au văzut mai bine nava, folosind un binoclu.

S-au urcat din nou în mașina, dar nava a început să-i urmărească. Soldat în rezervă, bărbatul a oprit din nou mașina, a scos pistolul și a vrut să tragă, dar s-a oprit când a văzut obiectul în toată splendoarea ei, cu ferestre și figuri care nu erau ale unor oameni. A demarat în trombă, iar următoarea amintire a celor doi soți este că s-au trezit după două ore la 56 de kilometri depărtare.

Americanii răpiți de extratereștri

Au chemat Forțele Aeriene

După ce au ajuns acasă, se simțeau de parcă ar fi fost violați și au chemat imediat Forțele Aeriene, care au trimis o echipă de specialiști. La scurt timp au început să meargă la ședințe la Benjamin Simon, neurolog și psihiatru, o somitate în domeniu la acea vreme.

Au început apoi să facă și hipnoză, iar în urma ședințelor au înțeles că au fost răpiți de extratereștri. Cei doi soți susțin că au intrat într-o stare de semitransă, în sensul că știau ce se întâmplă dar le era imposibil să reacționeze. Au fost dezbrăcați, li s-au luat mostre de păr, un unghii și piele și le-au fost puse ace în cap, brațe, picioare și coloană.

Singura care a simțit durere a fost Betty, atunci când omuleții i-au străpuns burta cu un ac de 10-15 centimetri. Au verificat dacă femeia e însărcinată.

„Dacă nu știi unde ești, nu are niciun rost să-ți spun de unde sunt eu”

La rândul său, Barney a spus că aceste creaturi au fost fascinați de dantura lui. În schimb, Betty a mărturisit că un extraterestru a glumit cu ea: „Dacă nu știi unde ești, nu are niciun rost să-ți spun de unde sunt eu”, ar fi spus acesta.

În plus, omulețul i-a arătat și o hartă, pe care femeia a descris-o sub hipnoză, apoi cei doi au fost eliberați și s-au trezit în mașina lor. În anul 1965, povestea lor a fost publicată într-un articol dintr-un ziar din Boston. Până în anul 2004 când a murit, femeia a mărturisit că extratereștrii i-au mai făcut câteva vizite.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre