Simona Ionescu / Redactor Șef

Anne Hathaway și soțul ei, bănuiți că ar fi reîncarnarea unui cuplu celebru. Cum răspunde actrița

Anne Hathaway și soțul ei, bănuiți că ar fi reîncarnarea unui cuplu celebru. Cum răspunde actrița
Anne Hathaway este una dintre cele mai celebre actrițe din lume, împlinită atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Actrița și soțul ei sunt subiectul unei teorii a conspirației, fiind bănuiți că ar fi reîncarnarea unui cuplu celebru. Asemănările dintre ei sunt, într-adevăr izbitoare, iar Hathaway a spus chiar ea ce crede despre întreaga poveste.

O legendă urbană ce îi are în centru pe Anne Hathaway și soțul ei, Adam Schulman, circulă de câțiva ani buni pe internet și continuă să fie alimentată de tot felul de teorii, care mai de care mai bizare. Și în timp ce legenda rămâne la stadiu de fantezie, nu se poate nega totuși că ea a pornit de la un adevăr straniu, care cu greu poate fi contestat. 

Soțul lui Anne Hathaway, reîncarnarea lui William Shakespeare 

Mulți actori de la Hollywood au fost acuzați de-a lungul vremii ba că ar fi un soi de vampiri nemuritori, ca în cazul lui Nicholas Cage, sau că ar fi reîncarnările unor persoane care au trăit în urmă cu sute de ani. Anne Hathaway și soțul ei, Adam Schulman, nu au scăpat nici ei de aceste teorii care continuă să fascineze. 

Asemănarea dintre Anne Hathaway și soțul ei și Shakespeare și soția sa este uimitoare
Sursa foto: Instagram

Anne și Adam au împreună doi copii și trăiesc o poveste de dragoste de 15 ani, fiind căsătoriți de 11 ani. La o analiză atentă a celor doi, internauții au lansat cu ani în urmă o teorie care dă fiori: Adam ar fi reîncarnarea lui William Shakespeare, iar Anne Hathaway cea a soției celebrului dramaturg și poet englez, care a trăit în urmă cu peste 400 de ani. 

Anne Hathaway poartă același nume ca soția lui Shakespeare 

Asemănarea dintre cei patru este, într-adevăr, izbitoare. Portretele rămase cu Shakespeare și soția sa au fost comparate cu Anne Hathaway și soțul ei, iar rezultatele sunt uimitoare. Povestea spune că, pe atunci, William Shakespeare i-a promis soției sale, Anne Hathaway, că era rândul ei să devină faimoasă și că în viața următoare, ea va fi cea în centrul atenției.

Anne Hathaway și soția lui Shakespeare poartă același nume

Shakespeare i-a scris soției sale o replică foarte cunoscută: „Viața este prea scurtă pentru a te iubi doar într-una, îți promit că te voi căuta în viața următoare”. Această frază rămasă mărturie a iubirii celor doi nu a făcut decât să alimenteze teoria conform căreia cei doi iubiți și-au respectat promisiunea de a se iubi în viețile viitoare. 

Ce spune Anne Hathaway 

Deși aceasta este doar o teorie foarte ciudată și într-un fel absurdă, nu putem nega faptul că asemănarea dintre Anne și Adam cu portretele actuale ale lui William Shakespeare și ale soției sale este uimitoare. Anne Hathaway cea de azi și-a întâlnit soțul la o petrecere în 2008. În prezent, el este designer de bijuterii, în timp ce soția sa este una dintre cele mai recunoscute actrițe din lume.

În cadrul unei apariții la emisiunea lui Drew Barrymore, Anne Hathaway a spus și ea ce crede despre faptul că ea și soțul ei ar putea fi reîncarnarea lui Shakespeare și a soției sale iubite: „Ar fi minunat dacă ar fi adevărat, dar chiar și dacă nu este adevărat, tot e minunat!”, a explicat Hathaway, amuzată. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre