Simona Ionescu / Redactor Șef

Baba Vanga a prezis moartea președintelui Iranului, dar și cine se face vinovat pentru asta. Putin, în vizor!

Baba Vanga a prezis moartea președintelui Iranului, dar și cine se face vinovat pentru asta. Putin, în vizor!
Bulgăroaica Baba Vanga, una dintre cele mai renumite clarvăzătoare ale lumii, dovedește post mortem că puterile sale paranormale chiar au existat. Femeia a prezis evenimentele care au șocat acum întreaga lume - atât despre moartea președintelui din Iran, dar și atacul „invizibil” al lui Putin.

Deși a murit în 1996, Baba Vanga a lăsat în urma sa numeroase predicții despre viitorul omenirii, iar acestea sunt scoase la lumină de la an la an. Cercetarea lor se face la un departament special înființat în Bulgaria, dar interpretările rămân, în final, la latitudinea fiecăruia.

Vladimir Putin nu mai moare în 2024?

Astfel că nenorocirile petrecute recent au venit ca o surpriză pentru omenire, deși femeia a averitzat că acestea se vor petrece. Fără doar și poate, când Baba Vanga a anunțat că în 2024 un important președinte de stat își va găsi sfârșitul, lumea s-a grăbit cu gândul către Vladimir Putin.

Dar în timp ce liderul rus „plesnește de sănătate” și își continuă planurile în ciuda așteptărilor multora, președintele Iranului Ebrahim Raisi a sfârșit într-o catastrofă: elicopterul în care se afla alături de ministrul afacerilor și alți oficiali s-a prăbușit, duminică. Toți cei nouă pasageri aflați la bord au murit (IMAGINI, AICI!).

Președintele Iranului a fost declarat mort luni dimineata.

Despre președintele de stat „care va pieri în 2024”, clarvăzătoarea nota că „va fi ucis de o persoană apropiată”. 

Ce nenorociri a mai prezis Baba Vanga pentru 2024. Unele s-au adeverit deja

Pentru 2024, bulgăroaica ar fi spus că economia globală va fi învăluită în haos, ca urmare a tensiunilor geopolitice și a creșterii datoriilor. Și a punctat și evenimente meteorologice severe, în urma cărora se va înrăutăți clima – furtunile solare recente fiind un prim motiv de îngrijorare, potrivit NASA.

Iar un mare pericol pentru omenire vor fi atacurile cibernetice, dar și a atacurilor asupra rețelelor electrice și a stațiilor de tratare a apei.

Aceste tipuri de atac au fost identificate anul acesta, fiind orchestrate de specialiștii lui Vladimir Putin în toată lumea de când a început războiul cu Ucraina.

Război electronic pe teritoriul României

Rusia a declanșat un război electronic de bruiaj pe teritoriul României, conform unor documente recent apărute în spațiul public. Doi experți români în domeniul militar, Sînziana Iancu și Paul Mândraș, susțin că armata lui Putin bruiază intens telecomunicațiile din zonele granițelor României, dar și sistemul naval din Marea Neagră.

Una caldă, una rece: temuta boală va fi învinsă

Lucrurile pozitive pe care le-a prezis Baba Vanga pentru 2024 sunt descoperirea unor tratamente noi pentru Alzheimer și cancer.

Nu în ultimul rând, în 2076 se crede că va reveni comunismul, iar în 2304 omenirea va putea călători în timp.

Printre personalitățile care o vizitau frecvent pe Baba Vanga se numără Boris al III-lea, țarul Bulgariei și liderul sovietic Leonid Brezhnev.

Și-a prezis propria moarte

Baba Vanga a marcat multe momente importante în mărturiile clarviziunilor sale. Se spune că a prevăzut moartea Prințesei Diana, scufundarea submarinului rusesc Kursk și atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Ea și-ar fi prezis chiar și propria moarte, la 11 august 1996, la vârsta de 85 de ani.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre