Beyonce, acuzată de magie neagră. Ce vedete sunt pasionate de „vrăjitorie”

Beyonce, acuzată de magie neagră. Ce vedete sunt pasionate de „vrăjitorie”
Practici de yoga, tai chi, meditații la lumina lunii și câte și mai câte fac vedetele lumii doar pentru a reuși să aibă o viață mai bună. Iată ce vedete sunt aplecate către „vrăjitorie”.

Din vechime se spune că toamna vrăjile s-ar prinde mai repede și ar fi mai puternice. Ce vedete ale lumii sunt asociate cu ocultismul.

Vanessa Hudgens are darul clarviziunii

Actrița americană Vanessa Hudgens a dezvăluit anul acesta că dintotdeauna s-a simțit atrasă de lumea magiei și are momente în care se simte ca o vrăjitoare. Vedeta susține că „întotdeauna am fost atrasă de întuneric și necunoscut, precum și de plante medicinale” și se conectează cu „îngerii mei, strămoșii mei, ghizii mei spirituali, brigada mea spirituală”.

Beyonce, acuzată de magie neagră. Sursă foto: People

De asemenea, spune că are darul clarviziunii și nu odată a văzut fantome. Într-un interviu de acum câțiva ani, Tom Brady, fostul al lui Gisele Bündchen, susține că aceasta a fost o „vrăjitoare”, care-l punea să facă tot felul de ritualuri înainte de a avea un meci.

„Ador cristalele, cred în puterea naturii”

În martie anul acesta, chiar fotomodelul a mărturisit pentru Vanity Fair că „dacă vrei să mă numești vrăjitoare pentru că iubesc astrologia, e OK. Ador cristalele, cred în puterea naturii.” Situația nu e tocmai roz pentru Beyonce, care a fost acuzată că practică magia neagră de basista Kimberly Thompson, care ea lucrat pentru artistă timp de șapte ani.

În 2018, Daily Mail a notat că, în documentele de la tribunal (obținute de The Blast), toboșarul a spus că Beyonce îi controla telefoanele, avea control asupra finanțelor ei și chiar a acuzat-o că i-a ucis pisoiul. Publicația a precizat că, în cererea sa, Kimberly Thompson a solicitat un ordin de restricție împotriva lui Beyonce pentru motivele menționate mai sus. Cu toate acestea, un judecător a respins cererea lui Thompson pentru un ordin de restricție temporar.

Madonna e preocupată de vrăjitorie? Sursă foto: Hola.com

Cui îi face „vrăji” Lady Gaga

„Vrăjitoarea” bună Lady Gaga a dezvăluit că i-a făcut o vrajă de dragoste lui Taylor Swift, care a funcționat de minune.

Oamenii s-au întrebat mereu dacă Madonna este vrăjitoare. Când Donald Trump a fost ales președinte, ea a mărturisit pentru Harper’s Bazaar că „a fost ca și cum am fi urmărit un spectacol de groază”.

„Și apoi prietenul meu citea din Coran, iar eu citeam din Zohar. Făceam de toate: aprindeam lumânări, meditam, ne rugam, ne ofeream viețile noastre lui Dumnezeu pentru totdeauna, măcar dacă ar fi fost”, a spus Madonna.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre