Membrii familiei și-au văzut fețele schimbate complet de-a lungul timpului și, în ciuda vizitelor la medic, nu au primit niciun fel de diagnostic. Se străduiesc să se bucure de viață atât cât pot. Ei sunt oamenii șopârlă.
În Indonezia, există o familie cum nu s-a mai întâlnit până acum. Oameni cu suflet mare, care trăiesc normal, dat fiind faptul că au o afecțiune în fața cărora medicii ridică neputincioși din umeri. Fața lor s-a schimbat de-a lungul timpului și a ajuns să semene cu cea a unei șopârle.
Familia blestemată
Când Suria, singurul fiu al familiei, a început să se transforme, a avut un șoc. De atunci se privește mereu în oglindă și nu înțelege ce s-a întâmplat cu viața lui. „Fața mea s-a schimbat. Obrajii mei erau plini aici, dar au devenit din ce în ce mai subțiri”, a mărturisit acesta. La fel ca el, există trei surori mai mici.
Cu mulți ani în urmă, localnicii spuneau că familia e blestemată, iar Dill, care arată ca un om normal a tot încercat să afle cine le vrea răul. În timp a înțeles că nu are nimic de-a face cu blestemele, pentru că și tatăl lor avea această afecțiune, iar ea și-a moștenit mama. Chiar și acum Dill se simte uneori tristă pentru că are o viață normală și nimeni nu râde de ea. Și își amintește că în copilărie îi era teamă că frații și surorile ei nu o vor plăcea.
Motiv de batjocură și de curiozitate
Dacă în sat toată lumea îi respectă, nu același lucru se întâmplă când părăsesc locul de baștină. Se lovesc atunci de tot felul de priviri ciudate sau batjocură… De fiecare dată însă, frații se încurajează reciproc. Din întâmplare, surorile au descoperit Tik Tok și au postat câteva videoclipuri amuzante, care au atras rapid atenția internauților.
La început, mulți internauți au crezut că vor să ceară bani, dar au realizat că oamenii șopârlă nu au gânduri ascunse și nu vor decât să-și câștige existența muncind cinstit. Și atunci au început să-i încurajeze. Iar cuvintele acestora sunt ca un balsam pentru oamenii șopârlă. Ei sunt astăzi celebrități TikTok, oferind bucurie prin conținutul oferit.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook