Simona Ionescu / Redactor Șef

Clarvăzătorul Viorel Pop face declarații șocante. „Trei spirite se plimbau pe acolo…”

Clarvăzătorul Viorel Pop face declarații șocante. „Trei spirite se plimbau pe acolo…”
Bioenergoterapeut specializat in terapii complementare si clarviziune, Viorel Pop este cunoscut nu doar pentru clarviziunile care se spune că nu dau greș, ci și pentru tratamentele bioenergetice pe care le face.

Și-ar dori ca lumea să nu mai spună despre el că face minuni, pentru că se consideră doar o simplă unealtă a lui Dumnezeu. Viorel Pop rămâne însă un fenomen.

Clarvăzătorul Viorel Pop face declarații șocante. „Trei spirite se plimbau pe acolo…”

Invitat în emisiunea Agenția VIP, celebrul clarvăzător Viorel Pop a povestit un moment greu de crezut. Bioenergoterapeutul a vorbit despre trei spirite pe care le-a văzut plimbându-se nestingherite în timp ce se filma videoclipul piesei „Ana, zorile se varsă”.

„Am văzut acel suflet care se plimba dintr-o parte în alta”

„Acum 3-4 ani de zile am fost invitat la Huşi la o partidă de vânătoare. (…) Au venit şi nişte prieteni din Bistriţa. Seara, înainte de a începe partida de vânătoare. Băieţii au gustat din băuturi şi au început să cânte. Zorile de varsă…melodia e foarte frumoasă! Nu l-am cunoscut niciodată pe Ioan Bocşa.

E un om deosebit. (…) A ascultat melodia lui Ioan Bocşa (n.r. fiul) şi m-a chemat soţia. Am rămas blocat. Nu e nimic trucat. (…) Am văzut acel suflet care se plimba dintr-o parte în alta. Ca să spun sincer, i-a dat una peste ceafă. I-a căzut şi camera video. (…) Filmarea a fost făcută în altă parte, nu în Pădurea Baciului”, a relatat Viorel Pop.

Anchetat de comuniști pentru capacitățile sale ieșite din comun

Invitat cu ceva timp în urmă în emisiunea Mirelei Voicu, acesta a afirmat că reușește în foarte puțin timp să vadă viața omului de la început până la sfârșit. Ba chiar știe minutul și secunda când va trece la cele veșnice.

Pentru talentul său ieșit din comun, dar și pentru a spune cum primește informațiile despre o persoană, acesta a fost anchetat de Securitate în perioada comunismului.

Sursă foto: antena 3

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre