Simona Ionescu / Redactor Șef

Copilul profet care a anunțat coronavirusul face noi predicții. De data asta vorbește despre România

Copilul profet care a anunțat coronavirusul face noi predicții. De data asta vorbește despre România
Înainte ca pandemia de coronavirus să pună stăpânire pe întreaga omenire, un copil profet indian a tras semnale de alarmă.

Acum, copilul profet indian care a uimit lumea cu predicțiile sale a lansat alte predicții, „nu pentru a speria, ci pentru a avertiza”. Tot acesta a anunțat și coronavirusul.

Abhigya Anand, copilul profet de origine indiană care a prezis pandemia de coronavirus, a vorbit din nou despre ce se va întâmpla în lume. Dar și ce urmează să-i aștepte pe români. În vârstă de 17 ani, adolescentul a spus că România va trece printr-o „transformare uriașă”, dar a dat mai multe detalii.

Pe de altă parte, Anand a subliniat faptul că românii vor avea și oportunități, dar și multe dificultăți. „Nu sunt aici pentru a speria, ci pentru a avertiza. Fiecare schimbare aduce dificultăți, dar și oportunități. Sunt convins că România va supraviețui”, a spus Anand.

Cum va putea fi depășită o criză a unei țări

De mai mult ori, tânărul profet le-a explicat tuturor și ce trebuie să facă atunci când există o perioadă dificilă, pentru a ieși cu bine.

Copilul profet indian a făcut acum predicții despre România

Potrivit lui Abhigya Anand credința în Dumnezeu este primul lucru care îi va ajuta pe oameni să reziste în fața greutăților și îi sfătuiește să nu-și mai facă rău unul altuia. De asemenea, profetul subliniază că e foarte important să avem imunitatea ridicată, iar în acest sens e bine să se renunțe cât posibil la tehnologiile moderne, iar oamenii să stea cât mai mult timp la aer curat și să facă exerciții fizice.

Cultivați legume și fructe

Nu în ultimul rând, adolescentul consideră că emoțiile pozitive sunt cele mai importante când sunt probleme. ”Multe publicații încearcă să creeze panică pe baza predicțiilor mele, însă eu doar avertizez oamenii de ceea ce s-ar putea întâmpla. La final, totul rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi”, a mai spus micul astrolog.

Pe de altă parte, acesta încurajează pe toți să consume cât mai multe legume și fructe care sunt cultivate în propriile grădini. Aveți mare grijă de sănătatea mentală și nu mai suferiți pentru că vă veți da sănătatea peste cap. În plus, Anad susține că e foarte important să apelați cât mai des la terapiile naturiste pentru a vă bucura de o sănătate cât mai bună.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre