Simona Ionescu / Redactor Șef

O femeie din Anglia spune că a fost răpită de extratereștrii de 50 de ori. Are și dovezi

O femeie din Anglia spune că a fost răpită de extratereștrii de 50 de ori. Are și dovezi
O femeie din Anglia a dezvăluit că a fost răpită de extratereștrii de 50 de ori. Aceasta spune că are și dovezi care să-i sprijine afirmațiile.

Dacă populația canadiană a sunat în ultima vreme într-o veselie la serviciul de urgență pentru a raporta că OZN-uri au fost văzute pe cer, o femeie din Bradford, Anglia, a trecut la nivelul următor. Aceasta susține că a fost răpită de extratereștrii de 50 de ori până acum. Doamnna spune că are și dovezi care îi susțin afirmațiile, scrie The Sun. 

Paula Smith, în vârstă de 50 de ani, susține că a fost răpită de peste 50 de ori, iar întâlnirile au avut loc de când era mică. Femeia a împărtășit fotografii cu vânătăi despre care spune că au fost lăsate pe corpul ei de extratereștri în urma unei răpiri. 

De asemenea, a desenat o imagine a unui extraterestru într-o culoare argintie pentru a demonstra cum arată aceștia.  Paula a explicat: „Am trăit 52 de incidente paranormale. Nu există niciun avertisment și nu pot să simt că se va întâmpla ceva. Doar se întâmplă. Tot ce pot face este să continui normal, altfel aș înnebuni “.

O femeie spune că a fost răpită de extratereștrii. Are vânătăi pe mâini ca dovadă 

Desenul făcut de Paula

Femeia de 50 de ani a spus că a intrat într-o navă spațială. Ea a spus: „Eram într-o ambarcațiune și extratereștrii mi-au arătat tehnologia pe care noi nu o avem.

„Mi-au arătat o prezentare de peisaje care aveau un râu frumos care apoi s-a înnegrit. Cerul albastru a devenit roșu ca sângele și am realizat curând că este un film al Pământului care este distrus prin lăcomia omului”, a adăugat femeia, care a mai spus că s-a întors acasă cu vânătăi pe mâini care îi susțin afirmațiile. „Prima dată când am văzut o ambarcațiune a fost 1982. Eram în pădure și a fost complet liniște. Calea a devenit mai îngustă și îmi auzeam inima bătând. 

Paula a adăugat: „Îmi amintesc că am încercat să fug, dar simțeam că pământul era nisip mișcător, ca și cum ar fi scufundat, apoi totul a devenit negru. Potrivit familiei mele, lipsisem de patru ore, dar nu-mi amintesc ce s-a întâmplat de fapt. De atunci, experiențele nu s-au oprit. Am fost luată de la fereastra dormitorului meu și din patul meu”, a încheiat femeia. 

Foto: Facebook, The Sun

Ce s-a întâmplat cu Will Smith în pandemie. E incredibil cum a ajuns să arate

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre