Canadienii au început să vadă extratereștrii! Număr uriaș de sesizări

Canadienii au început să vadă extratereștrii! Număr uriaș de sesizări
Centrele din Alberta, Canada, au primi aproape 900.000 de apeluri anul trecut de la oameni care au spus că au văzut obiecte zburătoare neidentificate. Ce i-a apucat? Vin extratereștrii?

Apeluri despre observarea OZN-urilor au crescut în mod greu de explicat.  Un număr uriaș de apeluri semnalau prezența unor obiecte zburătoare neidentificate. Ce spun cercetătorii.

Canadienii au început să vadă extratereștrii!

Vin extratereștrii? Aproape 900.000 de persoane au sunat la Centrele Alberta, Canada, anul trecut. Au spus că au văzut ba un fulger orbitor de lumină, ceva neidentificat deasupra capului sau extratereștri la ușă, scrie evz.ro.

Centrele din Alberta (Canada) au primit aproape 900.000 de apeluri anul trecut și sunt unele neobișnuite care nu necesită trimiterea poliției, a pompierilor sau a serviciilor de urgență.

„Cu siguranță au existat câteva teme majore, despre observații neobișnuite ale OZN-urilor și sateliți”, a spus Tracy Duval, director de operațiuni interimar în Red Deer, Alta.

Posibile explicații pentru obiectele zburătoare neidentificate

Desigur, specialiștii au câteva explicații. Una este că oamenii au petrecut mai mult timp în aer liber de când a apărut pandemia. De aceea, tot mai mulți oameni au un interes tot mai mare pentru astronomie.

„Am primit o mulțime de apeluri odată cu lansarea satelitului SpaceX. Sunt după un tipar foarte specific, se văd pe cer, nu lovesc pământul și putem doar să explicăm foarte repede oamenilor că există sateliți reali acolo”, au spus reprezentanții Centrelor Alberta.

SpaceX este o companie aerospațială americană fondată de magnatul de afaceri Elon Musk.

Tracy Duval a spus că există unii oameni care sunt convinși că extratereștii au aterizat deja și încearcă să pătrundă în casele lor. „Deși îți vine să zâmbești un apel de acest tip te face să spui: Nu e nimic, sunt destul de sigur că nu s-a întâmplat nimic, că ești bine. Pentru că oamenii chiar cred asta ”, a mai spus Tracy Duval.

„Oamenii observă brusc cerul nopții. Nu au mai observat asta, așa că ceea ce astronomii urmăresc de ani de zile și știu exact ce este, oamenii ridică privirea acum și spun: Nu știu ce este, așa că trebuie să fie un OZN. ”

Waldron a spus că mai mulți sateliți sunt lansați în ultima vreme, fiind sunt vizibili pentru ochiul uman. La fel și Stația Spațială Internațională într-o noapte senină. „(Oamenii) nu sunt neapărat capabili să interpreteze ceea ce văd. Nu există mai multe obiecte zburătoare neidentificate acolo sus în timpul pandemiei decât erau înainte ”.

Măturii despre OZN

Evan Davis din Shellbrook, Sask., a avut o întâlnire stranie în timp ce conducea dimineața devreme la sfârșitul lunii februarie. „A fost ca un fel de amurg. Soarele venea în spatele meu și dintr-o dată a apărut o fulgerare. Și apoi a existat această minge de foc mare și uriașă, care a lăsat o urmă aprinsă care a rămas o secundă sau două în spatele meu, până când a căzut ”, a spus Evan Davis.

„Este ceva ce nu voi uita. A fost spectaculos și totul a durat aproximativ șase sau șapte secunde în total. A luminat tot cerul și apoi a dispărut ”. Explicația cercetătorilor a fost că un fragment de cometă a ars în atmosfera Pământului. Acesta a luminat cerul de dimineață devreme peste Alberta și Saskatchewan în februarie.

Ufology Research, bazat pe Winnipeg, a lansat un sondaj în martie care a indicat că observarea OZN-urilor în toată Canada a crescut cu 46% în 2020. Chris Rutkowski al centrului a declarat că totalul de 1.243 de observări este unul dintre cele mai mari înregistrate într-un singur an.


Pentagonul confirmă că filmărille cu OZN-uri sunt reale

Noi dovezi despre întâlnirea cu un OZN. Documente secrete au ieșit la iveală

Recomandarile noastre