Simona Ionescu / Redactor Șef

Urmează o super Lună. Cum ne poate afecta și ce nu e bine să facem în această perioadă

Urmează o super Lună. Cum ne poate afecta și ce nu e bine să facem în această perioadă
Mai sunt doar câteva zile și ne vom confrunta cu Luna plină, momentul în care Pământul se aliniază cu soarele.

Luna plină din data de 11 august este ultima din această lună de vară. Iată la ce să ne așteptăm.

11 august, Lună plină. Cum ne poate afecta și ce nu e bine să facem în această perioadă

Luna plină i-a fascinat pe toți filozofii vremii. Aristotel, de exemplu, credea că atunci când pe cer este lună plină, oamenilor le este afectat creierul, ba chiar pot ajunge la o stare de nebunie. De asemenea, încă din cele mai vechi timpuri oamenii au asociat luna plină cu farmecele și energiile malefice. De asemenea, accidentele rutiere, dar și multe sinucideri și crime sunt asociate tot Lunii pline.

Oamenilor le este perturbat somnul

Studiile au arătat și că în luna plină femeile pot avea dereglări hormonale, iar oamenii au un somn mai puțin liniștit. Există și o veste bună, pentru că în această perioadă se nasc mai mulți bebeluși. Specialiștii vă recomandă să faceți curat când e Lună plină pentru că vă veți elibera de toate energiile negative.

Pentru a vă umple sufletul de bucurie, v-ar fi util să meditați și să reflectați asupra propriei persoane. Renunțați la orice lucru cu care nu rezonați. Se recomandă să vă eliberați și de orice energie în mod fizic, așa că v-ar fi util să dansați. Uneori ca să vedeți ce se întâmplă cu adevărat în viața voastră trebuie să vă odihniți.

Nu luați decizii importante

Sunt și lucruri care nu trebuie făcute atunci când pe cer e Lună plină. Specialiștii spun că nu e bine să faceți ceva nou și nici să vă faceți planuri. Dar dacă aveți ceva de modificat, nu vă împiedică nimeni. Aveți grijă cum reacționați în situații de criză, pentru că în această perioadă e posibil ca vorbele spuse să nu fie cele care trebuie. Sub nici o formă nu luați decizii de Lună plină, iar semnarea contractelor trebuie să fie amânată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre