„Vanga secolului XXI”, tot ce a spus s-a adeverit. Clarvăzătorul a avut o viziune despre ce se va întâmpla în Europa

„Vanga secolului XXI”, tot ce a spus s-a adeverit. Clarvăzătorul a avut o viziune despre ce se va întâmpla în Europa
A ridicat o biserică, și-a apărat libertatea și a fost înzestrat de Dumnezeu cu darul clarviziunii. Pentru că tot ce a prezis s-a adeverit, este cunoscut ca și „Vanga secolului XXI”.

Nikolai Tarasenko, fost arheolog cunoscut în toată lumea prezice viitorul foarte bine, de aceea jurnaliștii ruși l-au numit „Vanga secolului XXI”.

Bătrânul clarvăzător din Donbas a fost adus în direct la postul de televiziune Russia 1 la „Preamoi efir”, o emisiune de dezbateri. Fostul arheolog renumit a vorbit despre războiul din Ucraina, menționând că i s-a arătat un viitor frumos pentru ruși, cu o singură condiție. Să fie uniți și să rămână ortodocși. De asemenea, bătrânul a vorbit despre purificarea omenirii după care, susține el, rușii vor fi mult mai fericiți.

Ucraina, dominată de Satan

Clarvăzătorul a apărut în emisiune îmbrăcat în uniformă militară, purtând medalii sovietice și având în piept panglica Sfântului Gheorghe și a mărturisit că Ucraina, dar și Vestul sunt dominate de Satan. Pe de altă parte, Tarasenko a afirmat că SUA a decăzut spiritual în ultimele decenii, menționând totodată faptul că s-a dorit o destabilizare a Rusiei. Ceea ce nu s-a întâmplat, pentru că „este imposibil în cazul nostru, întrucât avem o altă cultură și o altă educație”.

„Am văzut cum arată rămășițele multor imperii”

Clarvăzătorul a vorbit și de viitorul economiei globale, dar vestea nu e deloc bună pentru americani. „Deja este o hârtiuță. În cel mai scurt timp, dolarii vor fi aruncați pe străzi. Vă asigur că așa va fi. Spun asta nu pentru că îi doresc rău Americii sau Angliei, ci pentru că fiecare își făurește propria soartă. Am fost timp de 20 de ani arheolog. Am văzut cum arată rămășițele multor imperii”, a mai spus Tarasenko, care susține că Occidentul va plăti pentru păcate.

Clarvăzătoriul rus numit Vanga secolului XXI

A ridicat o biserică pe un deal din regiunea Luhansk

Considerat un adevărat sfânt de ruși, clarvăzătorul a ridicat o biserică pe un deal din regiunea Luhansk, iar lângă sfântul locaș și-a făcut o „chilie” unde a locuit cu soția sa, mai mică cu 30 de ani, iar în acel loc au venit pe lume doi copii.

Rachetele ucrainienilor nu i-au distrus biserica

Bătrânul a povestit că rachetele ucrainiene nu i-au distrus biserica, iar acest lucru se datorează doar rugăciunile familiei sale. Rachetele și obuzele de lângă biserică „Sunt cadouri de la Guvernul Ucrainei, care în 2014 a lansat asupra noastră 70 de proiectile, dintre care 30 de tip Uragan”, a spus clarvăzătorul. Nu în ultimul rând, Tarasenko susține că orașul Luhansk din regiunea ucraineană Donbas va deveni Ierusalimul tuturor rușilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre