Lui Alex Bodi i s-a luat o piatră de pe inimă. A scăpat de cel mai mare necaz

Lui Alex Bodi i s-a luat o piatră de pe inimă. A scăpat de cel mai mare necaz
După toată supărarea pricinuită de problemele cu legea, Alex Bodi răsuflă ușurat. Ce bucurie mare are fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

E cu adevărat fericit. Alex Bodi nu-și mai face griji că va rămâne fără bani. Ce se întâmplă cu faimosul afacerist.

Lui Alex Bodi i s-a luat o piatră de pe inimă. A scăpat de cel mai mare necaz

A așteptat cu sufletul la gură, a sperat și a reușit. Autoritățile au hotărât ce se va întâmpla cu toată averea lui Alex Bodi. I s-a ridicat sechestrul, iar afaceristul pur și simplu zburdă de fericire. Ce-i drept a fost nevoie de luni întregi de luptă pentru a demonstra că nu a avut nici o vină, dar a meritat.

Alex a rămas cu tot ce a muncit o viață, de la bani, la mașini, ceasuri și multe alte bunuri. Chiar dacă situația nu a fost deloc una plăcută, Bodi spune că acest moment cumplit prin care a trecut l-a învățat cine sunt cei care i-au fost aproape și cine nu.

„Cei care mi-au întors spatele, de fapt, și-au întors lor spatele”

„Momentan, chiar după cele întâmplate, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, și cred că pentru orice, chiar vreau să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine. Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, important este să știi că ai pe cine te baza.

Cei care mi-au întors spatele, de fapt, și-au întors lor spatele pentru că mie nu-mi întoarce nimeni spatele, pentru că nu am nevoie de nimeni și nu am avut niciodată”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu la Antena Stars. Bodi a fost ridicat anul trecut din casă de procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic de persoane și droguri de mare risc. O perioadă acesta a stat în arest la domiciliu.

Sursă foto: fresh24, protv.ro

Recomandarile noastre