Bianca Iordache, primele declarații despre relația cu Alex Bodi. „Suntem în cunoaștere, nu mă interesează trecutul lui”

Bianca Iordache, primele declarații despre relația cu Alex Bodi. „Suntem în cunoaștere, nu mă interesează trecutul lui”
Sunt prieteni de ani buni, dar până acum nu și-au pus problema unei relații. Bianca Iordache, prima femeie cu care s-a afișat Alex Bodi după despărțirea de Daria Radionova, a făcut primele declarații.

Frumoasă și extrem de discretă, Bianca Iordache a vorbit pentru prima dată despre ea și Alex Bodi.

Bianca Iordache, primele declarații despre relația cu Alex Bodi. „Suntem în cunoaștere, nu mă interesează trecutul lui”

La trei zile de când au fost văzuți împreună într-un club, Bianca Iordache a pus punctul pe I. Bruneta a vorbit pentru prima dată despre ce se întâmplă acum între ea și, Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. “În general, lumea speculează. Suntem în cunoaștere, dacă pot să zic așa.

Nu este cazul să spun acum că e vorba de o relație oficială. Dacă va fi cazul, dacă se va întâmpla și altceva în afară de ieșiri în oraș, vom spune”, a afirmat aceasta, în exclusivitate pentru Antena Stars.

“Ne știm de mulți ani, am ținut legătura, dar nu comunicam constant”

Bianca a afirmat că cei doi se știu de câțiva ani, cunoscându-se datorită unor anturaje comune. “Nu am avut un punct anume de unde am început să vorbim. Am ținut legătura, pur și simplu. Nu comunicam constant, azi vorbeam, poate cinci luni, nu, poate un bună, ce mai faci, ești bine.”, a mărturisit noua cucerire a lui Bodi.

“Nu am premeditat să ieșim împreună”

Cât privește ieșirea din club, ea spune că a nu fost nimic premeditat. “S-a întâmplat să ieșim împreună, în acea seară, în acel club, cu niște prieteni comuni. Nu ne-am întâlnit nici din pură întâmplare, dar nici nu am plănuit ceva cu cinci zile înainte.

Și ulterior am fost să mâncăm shaorma. Eu mănânc orice, chiar și McDonalds, depinde cu ce pofte mă trezesc”, a susținut Bianca. Cum s-a terminat seara? “Fiecare a plecat să doarmă la casa lui”, a zâmbit bruneta. Iar a doua zi au mers la un bar în Snagov cu aceeași prieteni.

“Nu mă interesează părerea nimănui”

Întrebată ce au spus prietenii despre relația cu Alex Bodi, apetisanta brunetă a fost fermă și a menționat că ascultă sfaturile celorlalți, dar face doar ce vrea ea. “Pe mine nu mă interesează părerea oamenilor, nici măcar a prietenilor. Ascult, dar deciziile îmi aparțin.”, a comentat fosta animatoare.

“Eu nu vreau flori”

Pe de altă parte, Bianca a spus că Bodi este tipul de bărbat care e pe gustul ei.  “E un bărbat frumos, prezentabil, cu care poți să ieși pe stradă și să te simți o femeie mândră. Amândoi avem mușchi și tatuaje”, a glumit aceasta.

Cum ar vrea să o cucerească Bodi? Bianca e de părere că trebuie să lase lucrurile să meargă de la sine și să nu se dea nimeni peste cap. “Nici unul, nici altul, nu trebuie să facem ceva deosebit pentru a ne intra în grații, ne cunoaștem de prea mult timp. Eu nu vreau flori, nu vreau nimic, vreau să fie el și atât. Și să lăsăm lucrurile să meargă de la sine”, a precizat fotomodelul.

“Oamenii nu au o părere bună când îmi văd Instagramul”

Referitor la ce s-a întâmplat între Bodi și fostele sale partenere, Bianca s-a mulțumit să spună că toată lumea comentează, dar puțini sunt cei care cunosc adevărul. “Oamenii nu au o părere prea bună nici despre mine când îmi văd Instagramul, pun etichete greșite pe imaginea pe care tu vrei să le-o arăți lor.

Nu contează ce ești tu ca om. Nici ce ai tu în minte. Oamenii nu au răbdare să te cunoască, ei preferă să te judece. Nu mă interesează absolut deloc nici fostele relații, nici problemele lui. Fiecare persoană are trecut, prezent și viitor. Nu mi-e teamă deloc de nimeni.”, a mărturisit aceasta.

“În general, sunt geloasă”

Bianca se vede ca o pată de culoare în viața lui Bodi și a precizat că nu îi e frică de nici o domnișoară care roiește în jurul lui. Dar asta nu înseamnă că nu e geloasă. “În general, sunt geloasă, dar nu excesiv. Dacă ar începe să mă deranjeze că îi scrie cineva pe contul de socializare, atunci ar trebui să-l iau și să-l închid într-o cușcă. Sunt lucruri normale și mie îmi scriu mulți bărbați”, a mai spus vedeta.

“Mă întrețin cu bisturiul”

Nu în ultimul rând, bruneta a afirmat și cum reușește să aibă un trup de zeiță. “ Mă întrețin cu bisturiul. Eu sunt genul de om asumat și atunci când fac ceva, spun. Am o schimbare de silicoane, liposucție și mărire a posteriorului.”, a încheiat aceasta.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre