Alex Bodi s-a nenorocit. Bianca Drăgușanu îi face plângere penală pentru hărțuire

Alex Bodi s-a nenorocit. Bianca Drăgușanu îi face plângere penală pentru hărțuire
A reacționat extrem de dur când și-a dat seama că toată România a văzut-o așa cum nu și-ar fi dorit. Bianca Drăgușanu a pus punctul pe I și-i va arăta lui Alex Bodi ce e în stare să facă.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră de când a apărut în presă un video cu ea în stare de inconștiență. Blonda spune că vina îi aparține lui Bodi și de data asta nu-l mai iartă.

Alex Bodi s-a nenorocit. Bianca Drăgușanu îi face plângere penală pentru hărțuire

S-a ales praful de povestea de dragoste a Biancăi Drăgușanu și Alex Bodi. Dacă până nu demult afaceristul mai credea într-o posibilă împăcare, acum nu mai are nici o șansă. Bianca e foc și pară după ce a apărut un filmuleț cu ea în stare de inconștiență, căzută lângă pat. Blonda spune că singurul care ar fi putut să dea momentul în presă era doar Bodi.

„M-a lovit, m-a bătut și am leșinat și a venit cu un prieten apoi”

„Pe mine nu mă distruge un video în care eram într-o stare nasoală, în care am ajuns tot din cauza lui. Nu se întâmplă nimic în video. De fapt, el m-a lovit, m-a bătut și am leșinat și a venit cu un prieten apoi. Ca un asasin care își premeditează crima, așa a procedat cu mine. Locul lui e după gratii, nu în libertate.

M-a șantajat trei ani de zile și m-a terorizat. În acest video eu am fost lovită, leșinată din cauza lui. Omul nu face decât un circ ieftin. Acest video l-a mai dat de mai multe ori, dar nu integral. Acum l-a dat integral, pentru că nu i-a reușit schema cu împăcarea”, a afirmat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru cancan.ro.

„A încercat să intre în locuința mea”

De asemenea, Bianca spune că Bodi a încercat să intre și în casa ei, dar în același timp i-a făcut dedicații prin Adrian Minune. „Îi fac plângere la poliție pentru hărțuire. Pentru că a încercat să intre în locuința mea și regret că nu am făcut-o acum câteva zile, când a intrat în salon după mine.

Ar trebui să-i fie rușine, că pretinde că e un tată și un om de afaceri. Se pune cu iubitul meu la masă. Ba îmi trimite flori, ba mă urăște, ba se autoumilește. Acum o lună de zile îmi trimitea flori și îmi spunea că sunt o femeie frumoasă, azi trimite videouri cu mine.

A uitat că, acum o săptămână, trimitea dedicații prin Adrian Minune și îmi spunea că sunt femeia vieții lui, nu mai scăpam de el și era cu dragoste și flori. Care e problema lui de tot dă video-urile astea cu mine? Nu m-a distrus și nici nu mă va distruge”, a mai spus, nervoasă, Bianca Drăgușanu.

„Publicarea acestui video și întregul articol sunt făcute pentru a fi atacată”

Alex Bodi s-a scuturat și a afirmat că filmul e vechi de doi ani, însă el nu are nici o legătură cu apariția acestuia. „Subliniez faptul că video-ul nu este recent. Este de aproximativ doi ani. Și nu era vorba de droguri, în primul rând, la Bianca.

Atunci am avut noi o dispută, iar ea a luat niște pastile de somn și s-a simțit foarte rău și cred că a leșinat. Deci nu este vorba despre faptul că Bianca s-ar fi drogat. Publicarea acestui video și întregul articol sunt făcute pentru a fi atacată, eu nu am nicio legătură. Îmi dau cuvântul de onoare!”, a declarat afaceristul.

Sursă foto: cancan.ro., instagram

Recomandarile noastre