Exclusiv. Ce face Alex Bodi după ce și-a eliberat sufletul la televizor

Exclusiv. Ce face Alex Bodi după ce și-a eliberat sufletul la televizor
Alex Bodi este un bărbat singur și asumat. Obosit de zvonurile apărute vis-a-vis de relația cu Daria Radionova, Bianca Drăgușanu și, mai nou, Mădălina Ghenea, omul de afaceri a oferit un interviu în exclusivitate unde a lămurit întreaga situație.

Să vedeți însă ce face Alex Bodi după ce și-a eliberat sufletul la televizor! Controversatul om de afaceri a explicat că nu mai formează un cuplu cu rusoaica Daria Radionova, și că, dacă vrea, poate să îi trimită Biancăi Drăgușanu flori.

După care s-a urcat în mașină și a plecat, la volanul Rolls Royce-ului. S-a și fotografiat, din spate, după ce a oprit într-o stație de benzină. A aplicat niște filtre deosebite pe fotografie și a transmis mesajul următor. „There are two types of people who are behind you: those who will never be able to be like you or those who will guard your back in your absence!!” 9n.r. Există două feluri de oameni în spatele tău: cei care niciodată nu vor ajunge ca tine și cei care îți păzesc spatele în absența ta!!)

Ce face Alex Bodi după ce și-a eliberat sufletul

Un adevărat influencer pentru comunitatea lui, Alex Bodi se poartă ca atare. Urmăritorii îi rostogolesc citatele motivaționale publicate. „I face every challenge with smile” (n.r. – Înfrunt fiecare provocare cu zâmbet), e ultima dintre ele.

Exclusiv. Ce face Alex Bodi după ce și-a eliberat sufletul la televizor

La volan, Alex Bodi, cântă ca apucatul. Când s-a pus la drum a dat-o pe Voltaj, ascultă „Doar pentru ea” și după cum a filmat totul, pare că transmite un mesaj pertinent cuiva. De altfel, de când s-a separat de Daria Radionova se comportă mai ceva ca femeiușcă singură și frumoasă, distribuind, constant, la story și pe feed, fotografii la bustul gol.

E frumos, are mușchi și tatuaje, domnișoarele au calea liberă. Apoi în habitaclul Rolls Royce-ului încep să răsune manele. Și nu oricum. Cântă Florin Salam. „Acum, după pandemie, de voi lumea nu mai știe”. E o piesă despre „șmecherii cartonați”, iar Alex Bodi fredonează cu patos la volan. Se regăsește în textul celebrului manelist. Aproape că melodia a fost făcută pentru el, despre el.

Sursa foto: Instagram

Cum și-au salvat căsnicia Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones