Prințul Philip și-a plătit singur un paparazzi pentru înmormântare. Unde s-a ascuns și ce a declarat acesta

Prințul Philip și-a plătit singur un paparazzi pentru înmormântare. Unde s-a ascuns și ce a declarat acesta
Consortul reginei Elisabeta, care a fost înmormântat pe 17 în cadrul unei ceremonii regale pe domeniul castelului Windsor, era recunoscut pentru ideile sale trăznite. Astfel, s-a aflat că prințul Philip și-a plătit singur un paparazzi pentru înmormântare.

Prințul Philip și-a plătit singur un paparazzi pentru funerarii. Arthur Edwards, care a fotografiat familia regală de mai bine de 40 de ani, și-a amintit de uimitoarea priveliște care l-a lăsat să surprindă „durerea familiei de aproape” la înmormântarea de sâmbătă. Funerariile au început sâmbătă la ora 16:00, ora României. În timpul procesiunii funerare, dar și pe durata slujbei, prinții William și Harry nu au stat unul lângă celălalt. 

Familia regală a dorit astfel să evite orice fel de tensiune care să umbrească ceremonia. Copiii, dar și nepoții ducelui de Edinburgh, au mers în spatele sicriului până la capela St. George. La finalul cortegiului s-a aflat regina într-un Bentley, însoțită de una dintre doamnele sale de companie. Toate aceste scene, dar și momentul de reculegere național, au fost surprinse de către Arthur Edwards, în vârstă de 80 de ani. 

Prințul Philip și-a plătit paparazzi la înmormântare. A stat ascuns într-un stâlp fals

În cercul roșu, se poate observa stâlpul fals în care a stat ascuns fotograful

Edwards a avut instrucțiuni clare  să se ascundă în interiorul unui stâlp fals al bisericii pentru a obține fotografii de aproape ale înmormântării prințului Philip. „Ducele, care a planificat fiecare moment al înmormântării sale, m-a angajat ca fotograf să mă ascund în interiorul unui stâlp fals în vârful scărilor care duc la Capela St. George”, a scris fotograful. 

„Din punctul de vedere cel mai neobișnuit din cei 44 de ani de fotografiere a familiei regale, am fost suficient de aproape încât să văd că prințul Charles – omul pe care îl cunosc de mai bine de jumătate din viața lui – arăta distrus de durere”, a spus el.

Harry și William nu s-au uitat unul la celălalt. Au discutat ulterior în privat cu tatăl lor 

De asemenea, fotograful a mai dezvăluit că prinții Harry și William nu și-au adresat nici măcar o privire în timpul ceremoniei din fața capelei. Ulterior, presa internațională a relatat că cei doi au avut o discuției de aproximativ două ore cu Charles, în spatele ușilor închise. Conform surselor, întâlnirea ar fi fost neproductivă, însă este o bază de pornire bună pentru redresarea relației dintre cei doi frați. 

Conform acelorași surse, prințul Harry ar putea să mai rămână câteva zile alături de familia sa, căci se apropie ziua de naștere a reginei Elisabeta, pe data de 25 aprilie, când aceasta va împlini 95 de ani. Va fi prima ziua de naștere dupa 73 de ani pe care suverana o petrecere fără soțul ei alături. 

Foto: Facebook, Page Six

Super puteri ale corpului uman. Ce fac și cum funcționează