Lui Bogdan Stelea îi place bătaia: „Mi-a dat bine”… 

Lui Bogdan Stelea îi place bătaia: „Mi-a dat bine”… 
La 54 de ani, fostul portar al Naționalei de fotbal, Bogdan Stelea, recunoaște cât de mult a apreciat bătaia încasată de la Ionel Ganea.

Bogdan Stelea a rememorat conflictul violent pe care l-a avut cu Ionel Ganea, acum în vârstă de 49 de ani, în urmă cu două decenii, într-un cantonament al echipei naționale. Cei doi s-au bătut, ca la carte. Culmea, Stelea apreciază întâmplarea și recunoaște că a fost bătut „bine”.

Ionel Ganea și Bogdan Stelea au fost împreună la echipa națională între 1999 și 2005. În perioada în care era selecționer Ladislau Boloni, 2000-2001, între cei doi fotbaliști a avut loc un moment violent, de care „Arnold” și-a adus aminte într-un dialog cu jurnalistul Silviu Tudor Samuilă.

„Eram la antrenament, aveam niște exerciţii 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, inclusiv pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât. La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un „animal”, nu a simţit mare lucru.

Şi de acolo ne-am luat cu gura… eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat. El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins ca lumea când am dat, că primul care a dat am fost eu. Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine”, a spus Stelea, conform Orange Sport.

E curios cât timp au fost supărați după acest episod.  Mărturisirea fostului portar a fost surprinzătoare. Bogdan Stelea a mărturisit că s-au bătut, apoi nu au mai avut nimic unul cu altul: „La vestiar nu mai era nimic”.

Ionel Ganea, bătăușul de serviciu

Ionel Ganea a fost, de-a lungul timpului, protagonistul mai multor episoade violente. De altfel, în decembrie 2021, fostul antrenor Gabriel Stan a povestit la GSP Live cum Ganea, pe care l-a pregătit la FC Brașov, și-a bătut un coechipier în vestiar.

Un an mai devreme, Ioana, fiica lui Ionel Ganea, i-a reproșat modul în care și-a tratat fosta soție, pe Dana Iaru, față de care nu a fost cel mai gentil companion: „Ionel a fost mereu un om foarte dur, foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum… Dar nici ea nu știe”.

Dar cel mai celebru episod violent în care Ganea a fost protagonist s-a petrecut în 2007, la un meci între Poli Timișoara și Rapid. Atunci Ionel Ganea l-a strâns de față și l-a lovit cu pumnul în coaste pe arbitrul asistent Dorin Mudura.

Sursa foto: Instagram