Lumea filmului e șocată. Un tânăr actor de film și stand-up a fost găsit mort în locuința sa

Lumea filmului e șocată. Un tânăr actor de film și stand-up a fost găsit mort în locuința sa
Avea toată viața înainte, dar Dumnezeu a avut alt plan cu el. Actorul din serialul Walking Dead a trecut la cele veșnice.

Atuul lui era tinerețea și putea să facă orice și-ar fi dorit. Din păcate, n-a fost să fie și a plecat pe drumul fără întoarcere.

Lumea filmului e șocată. Un tânăr actor de film și stand-up a fost găsit mort în locuința sa

La doar 18 ani, starul hollywoodian Tyler Sanders, cunoscut pentru rolul său din 911: Lone Star cu Rob Lowe, precum și un rol în The Walking Dead, a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles. Fanii acestuia sunt șocați, mai ales că până în acest moment nimeni nu știe care a fost cauza decesului.

Potrivit informațiilor oferite de TMZ, a fost deschisă o anchetă pentru aflarea cât mai repede a adevărului. La rândul său, Pedro Tapia, reprezentantul vedetei, a mărturisit pentru site-ul american că va fi investigată cât mai amănunțit cauza morții. Vizibil marcat de această tragedie, el a mărturisit că Tyler era un „copil bun care provenea dintr-o familie bună”.

În ultimele postări, le-a arătat fanilor cât de fericit este alături de familia sa

A început să joace ca un actor profesionist chiar de la vârsta de 10 ani, așa încât Tyler a ajuns să fie nominalizat la premiile Emmy pentru rolul din serialul Amazon, Just Add Magic: Mystery City. Pentru prima dată în carieră a jucat rolul propriei persoane în serialul JLW Academy în anul 2015. La scurt timp, el a obținut rolul tânărului Jake Otto în Fear The Walking Dead.

Ulterior, a primit rolul lui Siggy în filmul TV What About Barb?, apoi l-a întruchipat pe Logan Hawke în serialul TV The Rookie din 2018, alături de Rob Lowe. Un an mai târziu a fost Leo în Just Add Magic, iar în anul 2020 a primit un rol mai important cu același personaj în filmul din 2020 Just Add Magic: Mystery City.

În acest an l-a jucat pe Brian în 911: Lone Star. Tot în 2022 urmează să fie lansat fimul The Price We Pay, în post-producție. Cu puțin înainte de tragedie, Tyler a făcut mai multe postări pe contul său de Instagram, unde și-a bucurat fanii cu imagini din familie.