Lumea filmului este din nou în doliu. O actriță îndrăgită s-a stins din viață

Lumea filmului este din nou în doliu. O actriță îndrăgită s-a stins din viață
O actriță care trăia modest atunci când și-a început cariera. S-a născut în Bronx, New York, tatăl ei era american, dintr-o familie evreiască austriacă-maghiară, iar mama ei era englezoaică. Călătoria ei către succes a fost lungă și anevoioasă, dar a devenit o artistă iubită de publicul din lumea întreagă. Fanii ei sunt acum îndurerați, după ce au aflat că actrița chiar s-a stins la vârsta de 65 de ani.

A abandonat școala la vârsta de 15 ani, s-a căsătorit și a făcut autostopul prin țară până când soacra ei a anulat căsătoria. A studiat actoria sub conducerea lui Lee Strasberg și Uta Hagen. În primii ani petrecuți în New York, s-a întreținut din slujba de instructor de dans și prin modeling. A apărut în producții off-Broadway de „Picnic” și „Antigone” și în reclame de televiziune.

Tanya Roberts, pe numele său real Victoria Leigh Blum s-a născut pe 15 octombrie 1955. A fost actriță, producător și model american. A fost cunoscută mai ales pentru rolul lui Julie Rogers în ultimul sezon al seriei de televiziune din anii ’70 Charlie’s Angels, Stacey Sutton în filmul James Bond A View to a Kill și Midge Pinciotti la emisiunea din anii ’70. A apărut în 81 de episoade din 1998-2004, dar a părăsit seria pentru a-și îngriji soțul bolnav.

Partenerul ei a crezut că a murit cu o zi în urmă

Din păcate, de data aceasta, lucrurile sunt clare. Tanya Roberts a murit la vârsta de 65 de ani, la spitalul Cedars-Sinai din L.A., după ce partenerul ei Lance O’Brien a oferit informații incorecte reprezentantului său, spunând că a murit cu o zi înainte. Explicându-și greșeala, Lance a spus că a vizitat-o ​​pe Tanya la spital duminică, a crezut că s-a „stins” și a plecat fără să vorbească cu personalul medical.

Lance l-a sunat apoi pe reprezentantul Tanya, Mike Pingle, și i-a spus: „A murit în brațele mele”. Agentul Tanyei a informat apoi presa, urmând ca omagii aduse actriței și modelului să fie publicate în întreaga lume. 

Lance a aflat mai târziu că actrița era în viață. El a izbucnit în lacrimi când a primit un telefon de la spital în timp ce vorbea despre decesul acesteia. În urma anunțului incorect despre moartea lui Tanya săptămâna aceasta, Lance a încercat să explice modul în care a interpretat ​​în mod greșit „ultimele momente”.

„Mă întorc și ea s-a stins complet. Am crezut că asta e, nu avea de gând să-și revină. Așa că, atunci când am coborât cu liftul, am fost tulburat, am fost pierdut, am fost complet pierdut. Nu era nimeni acolo care să mă ghideze. I-am sunat publicistul Mike Pingel și am spus că tocmai mi-am luat rămas bun de la Tanya”, a spus Lance O’Brien.

Tanya Roberts, o fată Bond

Tanya se afla în spital din Ajunul Crăciunului, după ce a leșinat în timp ce își plimba câinii. De-a lungul carierei sale de trei decenii, Tanya a făcut numeroase apariții în filme și emisiuni TV și a pozat pentru Playboy. Este probabil cea mai cunoscută pentru rolul lui Midge, „mama sexy” a lui Donna Pinciotti, în sitcomul That 70s Show.

Ea a fost, de asemenea, o fată Bond, Stacey Sutton, alături de Roger Moore în A View to a Kill din 1958 și a jucat în al cincilea și ultimul sezon al lui Charlie’s Angels între 1980 și 1981. Tanya a apărut  în mai multe filme cult-clasice, inclusiv The Beastmaster și Sheena: Queen of the Jungle.

Anca Țurcașiu, viață nouă în afară de cântec și teatru. Unde a fugit de Anul Nou

Recomandarile noastre