Mădălina Ghenea, aniversare emoțională. Fiica Charlotte o dă de gol despre o prietenie foarte intimă cu un bărbat – Exclusiv

Mădălina Ghenea, aniversare emoțională. Fiica Charlotte o dă de gol despre o prietenie foarte intimă cu un bărbat – Exclusiv
Mădălina Ghenea se ține tare și mereu spune că e singură atunci când e întrebată dacă face sau nu poarte dintr-un cuplu. Așa cum știți, s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Charlotte, dar și de alți tineri care i-au intrat în viață.

De la povestea cu vedeta fotbalului Nicolò Zaniolo, în care a intervenit mama băiatului spunând că actrița e prea bătrână pentru fiul ei, Mădălina Ghenea nu a mai fost menționată în nicio relație oficială. Astăzi împlinește 35 de ani și a fost atentă să își ascundă vârsta atunci când a postat, pe internet, mesaje emoționante din partea mamei sale.

Cel mai atent bărbat din viața Mădălinei Ghenea

Frumoasa româncă a distribuit pe InstaStory foartemulte imagini cu urările care i-au fost făcute, dintre care se remarcă cele ale unui prieten italian care este foarte apropiat de ea: Giancarlo Parolini, un profesor de la Istituto Marangoni, o școală privată italiană de modă și design cu sediul în Milano, acolo unde trăiește și frumoasa Mădălina Ghenea, despre care Rețete și vedete a mai scris.

Acesta a postat o duzină de imagini cu frumoasa româncă, dar și unele în care apar în ipostaze foarte intime, pe plajă, în fața bradului de Crăciun de acasă, în timp ce el poartă pantaloni de trning și tricou, o ținută extrem de lejeră etc. Este și un video în care acesta o poartă în brațe și încearcă să o arunci într-o fântână arteziană, în glumă.

Giancarlo Parolini mai este și lector invitat la alte instituții d învățământ superior, fiind specializat în PR, comunicare digitală, marketing experențial și branding. El este și șef al departamentului de Comunicare și Sustenabilitate al celebrei case din vinuri italiene Zonin 1821.

Fiica Mădălinei Ghenea, Charlotte, dă de gol prietenia intimă dintre cei doi

Din ipostazele postate pe Instagram de Mădălina Ghenea, reiese fără dubiu cât de apropiată este relația dintre româncă și Giancarlo Parolini. Acesta are o relație foarte apropiată și cu fiica Mădălinei. Atât de apropiată încât nu ezită să se joace cu micuța exact cum își dorește aceasta.

Pentru a celebra ziua mamei puștoaicei, bărbatul a fost de acord ca micuța să îi facă unghiile cu lac colorat, cei doi având, împreună, o adevărată ședință de înfrumusețare, în luxosul apartament al Mădălinei Ghenea din Milano.

Sursa foto: Instagram