Mădălina Ghenea așteaptă noul ei film, după ce a depășit problemele de sănătate. Ce a epuizat-o de a ajuns la spital

Mădălina Ghenea așteaptă noul ei film, după ce a depășit problemele de sănătate. Ce a epuizat-o de a ajuns la spital
A fost înzestrată de Dumnezeu cu toate calitățile, dar chiar și Mădălina Ghenea mai obosește câteodată. Vedeta a ajuns la spital. A fost nevoie de perfuzii.

Mădălinei Ghenea i-a cedat organismul și a fost obligată să ajungă pe mâna doctorilor. Iată cum a trecut vedeta peste întâmplarea nefericită și ce face acum!

Mădălina Ghenea, probleme de sănătate. A fost nevoie de intervenția rapidă a medicilor

Fanii Mădălinei Ghenea au fost îngrijorați, pentru că vedeta lor preferată a ajuns la spital, cu perfuzii. Vestea tristă a fost dată chiar de brunetă, care a publicat pe contul său de instagram o fotografie. Ea a mărturisit totodată că pentru moment trebuie să pună pauză la toate proiectele, întrucât are nevoie de odihnă și recuperare și și-a cerut scuze tuturor.

Vedeta a avut o perioadă foarte stresantă, era în acel moment foarte slăbită și a ajuns la spital cât s-a putut de repede. Pe de altă parte, Mădălina a anunțat că pentru o perioadă Instagram-ul și WhatsApp-ul va fi dezactivat de pe telefon.

 „Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză. Cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză”

„Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje. De asemenea, trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate. Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză. Cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză. O să dezinstalez Instagram-ul și WhatsApp-ul de pe telefon, cel puțin pentru câteva zile. Ne vedem în curând, prieteni”, a scris Mădălina Ghenea săptămâna trecută.

Scufundările care au epuizat-o

Acum că a depășit problemele de sănătate, Mădălina se pregătește pentru următoarele filmări. E un pas important în cariera ei artistică. Despre personajul pe care îl va interpreta în filmul Deep Fear, Mădălina Ghenea a făcut declarații despre rol, într-un interviu, citat de publicația Hollywood Reporter. Acolo actrița a dezvăluit că timp de o lună s-a pregătit pentru rolul acesta, urmând un antrenament de scufundări.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol.”

Curtată de Leonardo DiCaprio

Printre cuceririle Mădălinei Ghenea s-a numărat și celebrul actor Leonardo DiCaprio. Ea a fost surprinsă în compania acestuia în octombrie 2011, în balconul camerei unde acesta a stat când filma pentru Marele Gatbsy. Ea nu a recunoscut niciodată că a avut vreo relație cu el, dar a fost invitată la ziua vedetei. De asemenea, ea a avut o relație cu Adrien Brody, câștigătorul Oscarului pentru interpretarea din Pianistul, dar și cu Gerard Butler, o altă mare personalitate a filmului internațional.

Sursă foto: instagram