Mădălina Ghenea, momente cumplite. După jaful de 1 milion de euro, a ajuns la spital  – Exclusiv

Mădălina Ghenea, momente cumplite. După jaful de 1 milion de euro, a ajuns la spital  – Exclusiv
Mădălina Ghenea nu a apucat să se bucure prea tare de liniștea Crăciunului. Abia s-a liniștit cât de cât după ce i-au fost furate bijuterii de 1 milion de euro, acum vedeta a ajuns la spital.

Amintim că, de câteva luni, problemele se țin scai de Mădălina Ghenea. Ea e hărțuită de o persoană care ar putea avea legătură și cu jaful, spune apropiații Mădălinei, fără să specifice un nume.

Totodată, e evident că e vorba despre războiul început de actuala parteneră a lui Dragoș Săvulescu. Angela Martini a luat la țintă două dintre vedetele internaționale care au urcat pe podium în Italia, Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea. Nevasta lui Săvulescu, anonimă în acest domeniu, le-a caracterizat în fel și chip pe cele două românce de succes pe rețelele de socializare, culminând cu un comunicat de presă plin de acuzații care nu pot fi probate.

Motivul pentru care Martini a ales să le bălăcărească pe cele două femei ca la ușa cortului nu este cunoscut, sau cel puțin nu e este clar.

Pe lângă vorbele grele,  13 decembrie, Mădălina Ghenea a încasat o altă lovitură: a fost jefuită, pe Aeroportul Fiumicino din Roma. Vedetei i s-a furat un troler cu bijuterii în valoare de 1 milion de euro.

Mama Mădălinei Ghenea în stare critică, la spital, după ce a citit noi calomnii în presa din România

În acest context, săptămâna trecută, Mădălina Ghenea a oferit un interviu presei din Italia și a spus că e posibil ca o anumită persoană să se afle în spatele tuturor problemelor pe care le are de opt ani și că acea persoană ar vrea să o distrugă. Cel mai tare o afectează pe mama celebrei actrițe.

De asemenea în preajma Crăciunului, în presă au apărut din nou mai multe declarații calomnioase, iar mamei Mădălinei Ghenea i s-a făcut rău, citindu-le. Aceasta suferă cumplit în urma linșajului mediatic la care e supusă fiica ei în România.

Femeia, care locuiește la Milano, cu fiica sa, ajutând-o cu creșterea nepoțelei, Charlotte, a ajuns duminică seara la Urgențe.

În Ajun de Crăciun, femeia a fost dusă la spital de către fiica ei, după ce i s-a făcut rău în urma celor citite în presă. â

Necăjită pentru starea în care a ajuns mama sa, Mădălina Ghenea a făcut o postare emoționantă cu patul de spital al mamei:

„Nu contează cât de mult încerci să mă rănești pe mine sau să îmi rănești familia, îți doresc lumină!”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre