Mădălina Ghenea, victima unui jaf ca-n filme. Detalii cutremurătoare ies la iveală: ar putea să îl cunoască pe hoț

Mădălina Ghenea, victima unui jaf ca-n filme. Detalii cutremurătoare ies la iveală: ar putea să îl cunoască pe hoț
Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino din Roma, pe 11 decembrie, de bijuterii estimate la 1 milion de euro. De o săptămână colaborează cu anchetatorii pentru prinderea hoțului pe care crede că îl cunoaște.

Detalii cutremurătoare ies la iveală: Mădălina Ghenea, victima unui jaf ca-n filme. Hoțul a știut exact ce comori are la ea și a acționat după ce a plănuit totul la milimetru și secundă.

Românca a povestit pentru Corriere Della Sera, că nu a fost un furt, ci o operațiune planificată. Același lucru l-a scris și echipa ei de PR într-o postare pe rețelele sociale. „De trei zile dorm puțin și nu mănânc, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operație chirurgicală. Sunt prea multe lucruri ciudate care nu se potrivesc”, a spus Mădălina Ghenea.

Primul indiciu: mașina cu șofer, o așepta pe Mădălina Ghenea într-o zonă nepăzită a aeroportului

Ea a povestit că, la plecarea din Arabia Saudită, a decis să meargă la Roma, pentru a participa la Gala Magnifica Awards, în loc să ia avionul spre Milano.  Călătoria cu avionul, la clasa Business, includea mașină cu șofer, la aeroport. „Mă întorceam de la Riad, unde participasem la un eveniment al prestigioasei reviste Hia. Dar în loc să aterizez la Milano, așa cum era planificat, cu 24 de ore mai devreme mi-am schimbat planurile, pentru a primi Premiul Magnifica la Roma.

Călătoria, la clasa business, a fost organizată de Hia, cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire. Mașina era parcată departe de zona taxiurilor”, a dezvăluit actrița. Acolo a avut loc jaful. Furtul a avut loc „într-o zonă practic nepăzită. Mașina era parcată lângă un zid, iar trolerul bloca accesul terților”, a mai spus actrița pentru sursa citată.

Al doilea indiciu: „cineva a încercat să-mi schimbe zborul”

Actrița a dezvăluit că și-a supravegheat permanent trollerul cu bijuterii. Apoi, în timp ce șoferul încărca bagajele, „hoțul s-a mișcat calm, fără a forța. Liniștit”. A urmat o goană după hoț, actrița și șoferul însă i-au pierdut urma într-o intersecție. Probabil îl aștepta un complice. Apoi a sunat la Poliție.

Mădălina Ghenea bănuiește că totul a fost planificat în cel mai mic detaliu. Un prim indiciu care acum îi dă de bănuit e faptul că „înainte de solicitarea mea de modificare a rezervării, persoana care a organizat călătoria m-a informat că cineva a încercat să-mi schimbe zborul, schimbare pe care nu am solicitat-o. De parcă cineva ar fi intrat în sistem în numele meu sau ar fi vrut să mă monitorizeze”, după cum a mai relatat actrița pentru sursa citată.

Al treilea induciu: hărțuitorul Mădălinei Ghenea e insistent

Pe de altă parte Mădălina Ghenea se confruntă de opt ani cu un hărțuitor. Așa că nu exclude varianta că acesta să fie implicat. Și alte detalii ale jafului o duc cu gândul la exact același individ. „Multe episoade în aproximativ opt ani. Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera și imaginea… Mă gândeam la situații separate, dar, punându-le în legătură și cu acest furt, bănuiesc că este în continuare aceeași persoană”, a mai spus actrița.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

„Cel care a jefuit-o părea să dețină informații personale care i-au permis să planifice jaful cu mult timp înainte și să o atragă pe cunoscuta actriță într-o capcană, profitând de situație la sosirea la aeroport. Imediat după ce a ieșit pe poarta de la Fiumicino, l-a găsit pe hoțul care o aștepta și care, după toate probabilitățile, a profitat de complicitatea cuiva care cunoștea mișcările victimei.

Subiectul, încă necunoscut, a furat una dintre gențile de troler ale actriței, cea cu bijuteriile și cele mai valoroase efecte personale, acționând nestingherit, chiar sub ochii șoferului mașinii de închiriat care fusese rezervată cu 24 de ore înainte de către compania aeriană cu care călătorea femeia. Eforturile Mădălinei de a-l urmări pe hoț și de a recupera bunurile furate au fost zadarnice. Între timp, hoțul a fugit, profitând de decizia șoferului angajat de a parca mașina într-o zonă foarte retrasă din zona de sosiri a aeroportului din Roma. (..)

Criminologul Roberta Bruzzone @rob_wildside lucrează alături de Mădălina Ghenea pentru a reconstitui această afacere complexă și a-i identifica pe toți cei implicați”, a transmis echipa de PR a vedetei.

Recomandarile noastre