Exclusiv. Mădălina Ghenea și Elon Musk?! Frumoasa româncă a cucerit pe cine trebuie!

Exclusiv. Mădălina Ghenea și Elon Musk?! Frumoasa româncă a cucerit pe cine trebuie!
Nu mai e de mult timp nicio noutate că voluptoasa Mădălina Ghenea atrage numeroase priviri oriunde s-ar duce. La Festivalul de film de la Cannes, actrița româncă a impresionat-o chiar și pe mama lui Elon Musk, Maye Musk.

Mădălina Ghenea a strălucit, pur și simplu, pe covorul roșțu de la Cannes, ediția din 2022, care a avut loc zilele trecute. Românca a atras toate privirile prin ținuta glam, o superbă rochie creată de celebrul designer Zuhair Murad, și accesorizată cu bijuterii prețioase.

Actrița a ținut să împărțășească cu fanii de pe Instagram o serie de imagini de la eveniment și imediat a primit o mulțime de aprecieri și comentarii. Dintre miile de mesaje, cel care a tras atenția a fost de la mama miliardarului Elon Musk.

sursă foto: Ok Magazine

Maye Musk (74 de ani), un fost fotomodel de succes internațional, i-a transmis: „Îmi pare rău că nu te-am văzut la Festivalul de la Cannes.” Se pare că Mădălina Ghenea și Maye Musk au o oarecare relație de prietenie, din moment ce americanca părea că regretă faptul că nu s-au întâlnit pe covorul roșu. Poate în viitor, Maye își va convinge fiul să-și ia inima-n dinți și să o invite la cină pe frumoasa româncă.

Mesajul Mădălinei Ghenea pentru Ucraina

Mădălina Ghenea a fost premiată în cadrul evenimentului „World Influencers and Bloggers Awards”, organizat anual în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. La finalul evenimentului, frumoasa actriță a transmis și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, arătându-și susținerea față de poporul ucrainean și dezvăluind câteva detalii inedite din viața ei.

„Mulțumesc pentru premiu! Susțin Ucraina la @festivaldecannes @wibaglobal. Am început să lucrez când aveam 14 ani și m-am obișnuit să călătoresc sau să lucrez aproape în fiecare zi. Când eram însărcinată cu fiica mea, Charlotte, am simțit că nu făceam suficient. Dintr-o dată am avut prea mult timp la îndemână și mereu am avut această mare dorință de a reuși să alcătuiesc o echipă, să descopăr noi talente și să le susțin, să le ofer posibilități mari, așa că am decis să înființez o companie de producție. Această companie mi-a oferit posibilitatea de a propune tinere talente, regizori și fotografi mărcilor cu care lucrez”, a scris actrița pe contul ei de Instagram.

Mădălina a mai povestit că are câteva persoane speciale în viața ei care provin din Ucraina și care i-au fost alături chiar și la festival.

„Datorită bunei mele prietene ucrainene @tetyanaveryovkina am avut șansa să-i cunosc pe uimitorii fotografi @vicoolyasaida Saida și Viktoriia, am reușit să o am pe Saida aici cu noi în seara asta, a călătorit timp de 8 ore pentru a fi alături de noi. Sunt ucraineni și, de când i-am cunoscut, nu am încetat să lucrez cu ei, împreună am filmat campanii la nivel mondial, mărcile cu care lucrez s-au îndrăgostit de ei și este uimitor să văd cum reușesc să facă față unuia dintre cele mai rele scenarii posibile, un război, într-un mod atât de incredibil, atât de profesionist. Le-am considerat întotdeauna în primul rând parte din familia mea, dar serios avem de-a face aici cu super eroi, acest premiu este pentru fetele mele, pentru femeile în general, care reușesc să fie mame pline de farmec, având și job-uri, în timp ce se confruntă cu războiul și pierderea și atâta durere. Am fost aici în seara asta pentru voi și pentru această țară care a adus în viața mea pe unii dintre cei mai talentați oameni pe care îi cunosc.Tot respectul și sprijinul meu pentru Ucraina! Mulțumesc că m-ați primit”, și-a încheiat Mădălina Ghenea mesajul.

Când s-au cunoscut Mădălina Ghenea și Maye Musk

Sursa foto: Facebook

La vârsta de 74 de ani, Maye încântă și acum privirile admiratorilor. A fost miss Africa de Sud în urmă cu patru decenii și încă mai pozează ca fotomodel și în ziua de azi. Mama unuia dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, Elon Musk, se cunoaște cu multă lume din domeniu. Pe Mădălina Ghenea a cunoscut-o în 2018, iar de atunci se pare că au rămas în relații de prietenie.

Maye Musk împreună cu cei trei copii: Elon, Kimbal și Tosca / Sursa foto: Pinterest

Americanca este cea mai în vârstă femeie care a apărut pe coperta „Sports Illustrated”, îmbrăcată în costum de baie. Maye Musk a vrut să transmită prin acest gest că vârsta este doar o scuză și că nu ar trebui să ne împiedice la nimic.