Madonna, disperată să fie interesantă. Ultima manevră de a atrage atenția e jenantă, iar fanii sunt dezamăgiți

Madonna, disperată să fie interesantă. Ultima manevră de a atrage atenția e jenantă, iar fanii sunt dezamăgiți
Regina muzicii pop nu mai e de mult ce a fost, vârsta își spune cuvântul, dincolo de talentul imens pe care  nu i-l contestă nimeni. În ultima perioadă e evident pentru oricine că Madonna face eforturi disperate să rămână interesantă pentru fanii ei care ar trebui să fie din generațiile actuale.

Madonna pretinzând că este gay este cea mai ridicolă cascadorie de PR de până acum, titrează presa internațională care detaliază ce a ajuns să facă vedeta pentru a-și menține imaginea iconică și cariera.

Celebra artistă și-a dezvăluit deja fiecare parte a corpului, s-a lăudat că a consumat droguri și că s-a întâlnit cu bărbați cu zeci de ani mai mici ca ea. Dar cea mai recentă încercare a Madonnei de a se menține în lumina reflectoarelor pretinzând că este gay, este cea mai ridicolă ieșire a ei de până acum, scrie The Sun. Același lucru, de altfel, îl punctează toate marile ziare internaționale.

@madonna♬ original sound – nudy georges

Superstarul în vârstă de 64 de ani a făcut un videoclip bizar de zece secunde pe TikTok, în care  insinuează lucruri legate de sexualitate ei. „Dacă ratez, sunt gay”, titrează vedeta în clipul care o arată pe Madonna aruncând o pereche de chiloți roz pe lângă un coș de rufe – și dispărând. Acesta a fost vizionat de peste 17 milioane de ori și a strâns aproape 25.000 de comentarii.

Madonna a iubit mereu bărbații, dar pentru imagine a sărutat femei

Dar trucul  prin care caută să atragă atenția, este foarte ieftin.  Madonna, își distruge singură imaginea ca cel mai influent „icon” pop, sunt de părere criticii.  Desigur, bârfele despre viața intimă a Madonnei s-au învârtit în jurul ei de zeci de ani, cu o listă lungă de foști bărbați celebri, inclusiv Michael Jackson și rapperul Tupac Shakur.

Ea a avut căsătorii eșuate cu actorul Sean Penn, în vârstă de 62 de ani, și regizorul Guy Ritchie, în vârstă de 54 de ani, în timp ce relația ei de trei ani cu dansatorul Ahlamalik Williams, în vârstă de 28 de ani, s-a încheiat în aprilie.

În 1992 – la câțiva ani după ce a afirmat că „toată lumea are o natură bisexuală” – ea s-a certat cu Sandra Bernhard după ce ar fi avut o aventură cu prietena actriței ei, Ingrid Casares. Apoi, le-a sărutat pe Britney Spears și Christina Aguilera ca parte a performance-ului ei la MTV VMA în 2003.

Fanii sunt îngroziți de noul chip al artistei: „Arată ca un ou fiert”

Dar nimic din toate acestea nu susține exact cea mai recentă afirmație a ei, iar fanii au acuzat-o de „momeală queer” prefăcându-se că este gay, profitând de trendul momentului. Unul dintre fani a comentat: „Madona queer momeală pentru relevanță în 2022 nu este ceva la care mă așteptam”.

Poate că ea chiar a decis că acum este doar atrasă sexual de femei. De altfel, de ziua ei, în Italia, s-a fotografiat sărutând două femei în mașină. Apoi a apărut în imagini languroase cu o tânără artistă emergentă. Dar, în calitate de persoană care are milioane de fani LGBTQ+ și care a cântat la evenimentele Pride la nivel internațional, oricine consideră că acest comportament, e puțin deplasat.

Pe de altă parte, mulți fani au fost îngrijorați de chipul ei în continuă schimbare, așa cum se vede în clipul TikTok. Chiar și Lorraine Kelly, una dintre cele mai drăguțe femei de televiziune, a spus la ITV : „Este de fapt Madonna?  Nu o recunosc! Sincer, ce a făcut?  Era atât de frumoasă.  De ce, de ce își fac femeile asta? Arată ca un ou fiert – nu pare să aibă nicio trăsătură.  Sunt supărată pentru că îmi place foarte mult de ea – chiar îmi place”.

Milioanele de fani ai Madonnei sunt de părere că artista, odinioară inovatoare, nu face altceva decât să-și distrugă moștenirea și imaginea. „Dacă nu mă uitam la nume nu îmi dădeam seama că e ea!”, a scris și o fană din România. Tot ce face denotă disperare materializată în prostii care să capteze atenția. Se concentrează pe tacticile șocante pentru a-i face pe oameni să vorbească despre ea – ceea ce o îndepărtează din ce în ce mai mult de statutul pe care îl avea odinioară.

Sursa foto: Instagram