Madonna s-a „tunat” pentru Grammy. Fanii râd în hohote: „A fost nominalizată pentru cea mai nouă față”

Madonna s-a „tunat” pentru Grammy. Fanii râd în hohote: „A fost nominalizată pentru cea mai nouă față”
Premiile Grammy, ca și alte evenimente cu covor roșu nu se reduc numai la premiile care sunt adjudecate, ci sunt un motiv prielnic pentru observații și mondenități. Cea mai șocantă apariție la celebrele premii a avut-o regina muzicii pop.

Mai mulți fani au accesat rețelele de socializare pentru a-și împărtăși confuzia cu privire la apariția Madonnei la gala Grammy 2023, duminică. Cântăreața în vârstă de 64 de ani a urcat pe scenă pentru a-i prezenta pe Kim Petras și Sam Smith pentru apariția lor „Unholy”, iar felul în care a arătat vedeta a șocat pe toată lumea.

Ei bine, Madonna începe să își arate vârsta/ din plin, am putea zice. Ea a stârnit realmente confuzie în legătură cu „noua ei față” pe care a etalat-o la Premiile Grammy 2023. Madonna a luat proporții. Kilogramele în plus i se văd inclusiv la nivelul feței. Dar aici s-a întâmplat și altceva. Esteticienii au intervenit, iar rezultatul nu prea e unul frumos.

Fanii au fost nemiloși cu Madonna. Noul ei chip a fost ironizat usturător

„Eu încercând să ignor faptul că Madonna are o față complet nouă”, a scris un fan pe Twitter împreună cu un video meme cu Adele care pare confuză la un meci de baschet. „Whaaaaaat! S-a întâmplat cu fața Madonnei?!”, a scris altcineva.

Un utilizator al rețelelor de socializare a mers atât de departe încât a spus că Regina muzicii pop și-a „distrus fața”: „Această apariție arată ca un imitator al Madonnei cu poze cu adevărata Madonna în fundal. Ea chiar și-a distrus fața”, a scris o altă persoană, referindu-se la fotografiile proiectate pe scenă cu cele mai iconice look-uri ale Madonnei de-a lungul anilor.

„Madonna arată bine pentru vârsta ei… dacă vârsta ei este cea a unui vampir de 2.700 de ani care mănâncă copii și animale mici de vii”, a mai spus altcineva. „Madonna a fost nominalizată pentru „Best New Face” (n.r. trad. – Cea mai bună nouă față) la Premiile Grammy din acest an?”, a glumit un utilizator.

Madonna, sprâncene invizibile și prea mult botox

Cântăreața și-a prins părul la spate în codițe de cal cu împletituri strânse atârnate pe părțile laterale ale feței. Frizura de școlăriță a făcut contrat cu sprâncenele decolorate ale Madonnei. Pentru eveniment, a purtat o rochie blazer neagră asortată și o fustă maxi peste o cămașă albă cu guler și o cravată neagră și a condimentat-o cu colanți cu plasă și tocuri cu platformă mov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

În ultimul an, Madonna a iscat o serie întreagă de îngrijorări legate de aspectul ei. D-a lungul anului 2022 s-a spus deseori că a ajuns să aibă o fizionomie cel puțin „ciudată”.  Cunoscuți medicii chirurgi plasticieni au declarat pentru Page Six că ei cred că Madonna și-a făcut o operație de lifting facial, de refacere a nasului și că și-a „tras înapoi” pielea feței, iar astea toate pe lângă intervenții injectabile cu botox. Evident, vedeta nu discută despre acest subiect.

„Iată ce am învățat după patru decenii în muzică, a început ea în discursul său. Dacă te numesc șocant, scandalos, supărător, problematic, provocator sau periculos, cu siguranță ai descoperit ceva”. Regina muzicii pop le-a mulțumit tuturor colegilor ei „rebeli” pentru că „au făurit o nouă cale și și-au asumat toate consecințele”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre