Madonna, tot mai ciudată. Își vinde la licitație un obiect foarte important

Madonna, tot mai ciudată. Își vinde la licitație un obiect foarte important
Despre ciudățeniile reginei muzicii pop se pot scrie romane. Vedeta a reușit să șocheze lumea întreagă cu faptele ei de zi cu zi. Acum a făcut ceva cu totul neașteptat.

Madonna e tot mai ciudată și își vinde la licitație un obiect foarte important. Unul  din premiile primite pentru una din melodiile ei iconice din anii ’80 va fi așezat pe raftul unui fan norocos – și, cu siguranță, foarte bogat – în scurt timp.

Madonna își vinde la licitație un obiect foarte important

RR Auction a dezvăluit pentru TMZ că premiul Moonman (MTV Video Music Award) pe care Madonna l-a primit pentru melodia ei din 1986 „Papa Don’t Preach” este acum la licitație cu un preț estimat de 60.000 de dolari. În jurul premiului și al melodiei s-a scris un moment interesant din istoria muzicii pop.

Melodia a fost lansată ca single de pe albumul Madonnei „True Blue” și a devenit al 4-lea hit numărul unu al artistei care a fost supranumită regina muzicii pop. Piesa se referă la abordarea sarcinii la adolescenți și a avortului. După cum vă puteți imagina, melodia a stârnit o mulțime de controverse imediat după ce a fost lansată.

Acest lucru a alimentat, de asemenea, audiența. Melodia a câștigat trei nominalizări la VMA și o nominalizare la Grammy pentru cea mai bună interpretare vocală pop feminină.

Madonna, șocantă pe Instagram

Recent, Madonna și-a scos sânii la înaintare pe contul său de socializare. Ea s-a fotografiat topless, pentru cei aproape 19 milioane de urmăritori. Și le-a demonstrat tuturor că vârsta nu este decât un număr oarecare. Pentru a-și proteja sânii, Madonna, care întotdeauna e plină de imaginație, a folosit și două emoticoane, iar prietenii din online au apreciat acest lucru.

Fanii Madonnei cred că aceasta își sporește conținutul sexy de pe Instagram pentru a promova cea de-a 30-a aniversare a celui de-al cincilea album de studio al ei, Erotica. Acesta a fost lansat pe 20 octombrie 1992. În aceeași perioadă, provocatoarea vedetă și-a lansat prima sa carte, Sex, despre care susține că a deschis calea pentru vedete precum Kim Kardashian sau Cardi B.

Obiecte prețioase ale vedetelor, scoase la vânzare

Licitația RR este în plină desfășurare, așa că încă mai puteți licita. Dacă nu puteți pune mâna pe suvenirele scoase la mezat de Madonna, există și alte lucruri interesante care sunt scoase la vânzare. Printre acestea, o broșură CD „In Utero” semnată de Nirvana, care costă aproximativ 12.000 de dolari.

Dar și uniforma militară a lui Tom Hanks, purtată pe ecran în filmul „Forrest Gump” din 1994. Licitația se desfășoară online până în data de 7 decembrie 2022. Ulterior acestei date, vor fi anunțați cei care au reușit să își adjudece prețioasele obiecte ale vedetelor puse în joc.

Sursa foto: TMZ.com

Recomandarile noastre