„Mafioților” și „amețitelor”, sunteți curioși să vedeți bradul Danei Budeanu? E deosebit! FOTO

„Mafioților” și „amețitelor”, sunteți curioși să vedeți bradul Danei Budeanu? E deosebit! FOTO
Celebra stilistă Dana Budeanu, care a generat valuri uriașe cu rubrica online „Mafioții și amețitele”, dar și cu cea numită „Verdict”, și-a împodobit bradul. Evident, fiind cunoscută ca un etalon al modei și al bunului gust, multă lume ar vrea să vadă ce a ieșit din mâinile sale.

Trendurile legate de brazi sunt cât se poate de reale. Anii trecuți, lumea se îmbulzea să cumpere brazi artificiali albi, pentru că așa dicta moda. Anul acesta, se poatră brad alb-negru sau alb-roz, culorile fiind date fie de decorațiuni – în cazul brazilor naturali, fie de culoarea plasticului – în cazul brazilor artificiali. De asemenea, designerii susțin pe site-urile de specialitate că anul acesta se pune foarte mult accent pe decorațiuni prețioase, precum pene naturale așezate pe crenguțe, cristale agățate de ramuri și globruri metalice, în locul celor din sticlă.

Dacă vă pasionează aceste tendințe duse la extrem sau pur si simplu sunteți curioși cum o duc cei „pă bogăție”, așa cum spune Dana Budeanu, iată cum și-a făcut chiar ea pomul de Crăciun!

Deși poza publicată chiar de ea e alb-negru, se poate observa că specialista în modă a ignorat trendurile actuale și a mers pe stilul clasic: globuri, fundițe, luminițe – ceea ce îl faci deosebit în marea de rozuri și pene. În plus, pomul pare a fi unul artificial, ceea ce poate fi un detaliu apreciat de ecologiști.

Adelina Pestrițu și-a pus ciori în brad (Da, ați citit bine!)

Adelina Pestrițu s-a ales cu cele mai dure critici după ce și-a prezentat bradul de Crăciun împodobit cu ciori, pene, porumbei și fluturi. În goana după senzațional, vedeta a optat pentru o temă cromatică pe care mulți dintre fanii ei au considerat-o nepotrivită. Bradul Adelinei Pestrițu este negru.

„De ce așa? Crăciunul e sărbătoare de culoare! Nu e modă și nici fashion, dar dacă ție îți place așa…” , i-a scris unul dintre internauţi. Adelina s-a apărat imediat: „Pentru că bradul îl faci să-ți placă ție și celor din casă”. „E glamour ce dorești tu, dar nu transmite nimic…”, i-a mai scris o urmăritoare. „Dar nu vreau să transmită tuturor ceea ce ne transmite nouă!”, a adăugat influențerița.

Recomandarile noastre