Actrița Magda Catone și Adrian Costache sunt propunerea PNL pentru cele două posturi de viceprimar al Sectorului 2, a scris Violeta Alexandru, președintele PNL București, pe pagina sa de Facebook. Viceprimarii sunt aleși după constituirea noului Consiliu Local și sunt deciși de partidul/partidele care formează majoritate. Primarul ales al Sectorului 2 este Radu Mihaiu (USR).

„Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală și nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc.

Așadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forțele în fața unui PSD care nici nu renunță, nici nu lasă Capitala și sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a mai scris Violeta Alexandru.

Magda Catone a decis că „vrea să se implice”

Soția regretatului mare actor al scenei românești, Șerban Ionescu, Magda Catone este actriță la Teatrul Național din București. După aproape o viață pe scena teatrului românesc, actrița Magda Catone (61 de ani) a decis, vara aceasta, că este momentul să facă o schimbare, astfel că a hotărât să se implice în viața comunității, alegând să candideze la Alegerile locale 2020, pentru funcția de consilier. La momentul respectiv a  spus că ”vrea să se implice”.

Actrița Teatrului Național din București a candidat la Primăria Sectorului 2 al Capitalei, din partea Partidului Național Liberal. Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea şi a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, în filmul lui Lucian Pintilie „De ce trag clopotele Mitică?”.

În ce hal a ajuns puștiul leneș din „Familia Bundy”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri