Mai are Adrian Țuțu talent? Cu ce s-a ales rapperul după ce o țară întreagă l-a susținut

Mai are Adrian Țuțu talent? Cu ce s-a ales rapperul după ce o țară întreagă l-a susținut
Pe Adrian Țuțu îl știe toată lumea. El a fost primul „cel mai talentat român”. Câștigătorul primului sezon al emisiunii „Românii au talent” a ajuns de unde a plecat.

V-ați întrebat ce  mai face câștigătorul primului sezon al emisiunii „Românii au talent”, de la Pro TV? În ultima vreme se manifestă cu talent pe TikTok. Profilul lui e urmărit de aproape 80.000 de oameni, în timp ce el e curios să vadă ce fac doar… opt. Ca o adevărată celebritate.

Probabil vreți să știți: Mai are Adrian Țuțu talent? Iată:

@adriantutuSa o lansez pe toata?♬ original sound – Adrian Tutu

Câștigarea concursului „Românii au talent” i-a schimbat radical viața lui Adrian Țuțu.

În ce a investit Țuțu marele premiu

Acesta a încasat premiul de 120.000 de euro și l-a cheltuit în patru ani. Nu a investit banii și nici nu și-a cumpărat bunuri de valoare. Cum ar fi fost o casă sau o mașină. Când s-a văzut cu 120.000 de euro în cont, artistul s-a gândit să investească averea în cariera lui muzicală. Dar nici așa Adrian nu a ajuns pe culmile succesului. Practic, a cheltuit peste încasări. În prezent s-a întors la Focsani, orașul lui natal, neamaiavând niciun ban din marele premiu.

„Am preferat să bag banii câștigați din muzică înapoi în muzică, am preferat în loc de o casă, să-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le știți, să-mi plătesc piesele și să-mi iau câteva haine să dau bine pe sticlă. Poate că am procedat bine, poate nu, ideea e că eu ma bucur că am procedat așa, pentru că am ajuns aici și e momentul să o iau de la zero. Acum e clar că am încredere în mine, ba chiar mai mare ca niciodată!”, s-a confesat Adrian Țuțu pe pagina lui de Facebook.

În continuare se declară mulțumit cu ce a „realizat”. Cine știe, poate, pe viitor, Adrian Țuțu va participa și la alte emisiuni interactive. Acum, cu siguranță, ar prioritiza altfel cheltuirea banilor.

Sursa foto: Instagram Adrian Țuțu