De Craciun, Iulia Albu se umple de păcate. Vedetelor nu le vor pica bine sarmalele, stilista iese la rampă

De Craciun, Iulia Albu se umple de păcate. Vedetelor nu le vor pica bine sarmalele, stilista iese la rampă
Iulia Albu nu poate să stea locului, așa că a pus la cale o nouă emisiune unde va comenta ținutele vedetelor așa cum știe cel mai bine.

Iulia Albu apare din nou pe sticlă. În cel mai scurt timp, aceasta va putea va fi văzută în rolul în care-i stă cel mai bine.

Iulia Albu revine cu o emisiune acidă la TV. De data asta și-a luat și ajutoare

În curând, Iulia Albu va debuta într-o nouă emisiune la Antena Stars intitulată sugestiv Poliția Modei. De data aceasta, Iulia nu va mai comenta singură ținutele vedetelor, ci alături de stilistul Ovidiu Buta. Prima ediție a emisiunii va fi chiar în prima zi de Crăciun, scrie paginademedia.ro.

„În fiecare ediție, cei doi vor avea un invitat special”

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții trustului, cei doi vor avea un invitat special în fiecare ediție și vor da… amenzi drastice.

„Săptămânal, criticul de modă Iulia Albu şi stilistul Ovidiu Buta vor amenda vedetele care se abat de la regulile bunului gust, vor comenta ţinutele alese, vor discuta evoluţiile acestora de-a lungul timpului şi deopotrivă vor aprecia apariţiile spectaculoase din showbiz-ul românesc şi nu numai.

În fiecare ediţie, celor doi li se va alătura un invitat special, alături de care vor dezbate noile tendinţe vestimentare şi nu se vor sfii să aplice amenzi usturătoare”, au declarat oficialii postului TV.

„Cu ajutorul exemplelor perfecte, ne e foarte uşor să ne dezvoltăm stilul”

La rândul său, stilistul Ovidiu Buta este extrem de încântat de această nouă emisiune și speră că toată lumea va avea de învățat. „Mă bucur să fac parte din acest proiect, pentru că întotdeauna am crezut că acest format îţi permite să transmiţi informaţii într-o formă mult mai percutantă decât ceea ce fac revistele de modă.

Noi, oamenii, suntem mult mai atenți la exemple legate de vedete. Și atunci, cu ajutorul exemplelor perfecte, ne e foarte uşor să ne dezvoltăm stilul. Să înţelegem unde sunt greşelile noastre vestimentare şi încotro se îndreaptă moda”, a mărturisit și Ovidiu Buta.

Sursă foto: instagram