Majda Aboulumosha își riscă sănătatea la „Survivor România”. Ce probleme are vedeta

Majda Aboulumosha își riscă sănătatea la „Survivor România”. Ce probleme are vedeta
Majda Aboulumosha face parte din echipa Faimoșilor în cel de-al doilea sezon al emisiuni „Survivor România” 2021. Ea consideră că este o fire puternică şi participă la această competiție pentru a-și depăşi limitele.

Se pare că a venit „pe barba ei” la „Survivor România” 2021. Majda Aboulumosha își riscă sănătatea la Survivor România. Concurenta din echipa Faimoșilor și-a asumat un mare risc participând în competiție. Ea a trecut printr-o intervenție chirurgicală în urmă cu puțin timp.

„Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viaţă. Acum simt că scopul meu este să dau tot ce este mai bun. Sunt o fire puternică şi consider că o să-mi depăşesc limitele şi o să descopăr foarte multe lucruri. Îmi place să lucrez în echipă şi simt că o să luptăm împreună ( n.r. – referire la  echipa „Faimoşilor”) să fie bine. Sper din suflet că emoţia pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări”, spunea Majda, înainte de începerea competiției „Survivor România” 2021.

Majda Aboulumosha a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală

Majda Aboulumosha a fost avertizată de către medici, aceștia spunându-i că ar putea avea probleme dacă depune efort fizic. Prin urmare, competiția „Survivor România” ar putea să o pună în dificultate.

Vedeta și-a făcut o operație la sâni, în urmă cu doar trei luni. De obicei, dacă au trecut trei luni de la intervenția chirurgicală se poate depune efort fizic. Dar, situația Majdei este diferită, deoarece probele la care ea este supusă în competiția „Survivor România” 2021 necesită un efort fizic mult mai mare. 

„Înainte să accepte participarea la Survivor, Majda a venit la clinica din București și am discutat despre riscuri. A fost de acord că ceea ce se întâmplă la Survivor este departe de a fi normalitatea din viața unui om, mai ales a unui pacient proaspăt operat. Probele sunt grele, dure și accidentările iminente. Am avertizat-o să fie atentă, să nu se lovească peste sâni, pentru că se poate alege cu un hematom, o deformare sau desfacerea suturii. I-am recomandat să poarte o bustieră în timpul probelor, care să îi susțină sânii și să îi ofere mai multă protecție”, a spus consilierul medical Ensar Duman, pentru Ciao.ro.

De ce s-a operat Majda Aboulumosha 

Majda Aboulumosha își riscă sănătatea la Survivor România. După o luptă îndelungată cu kilogramele în plus, Majda Aboulumosha a slăbit aproximativ 25 de kilograme. Cu toate astea, tânăra nu a scăpat încă de complexe.

„M-am simţit bine încă după a 2-a zi de operaţie. Am ales o clinică din Turcia, în care am mare încredere. Momentan nu am voie să fac efort, încă o lună de acum înainte şi recunosc că îmi este foarte greu, eu fiind o persoană foarte activă. A trebuit să pun şi laboratorul cu prăjituri un pic pe pauză, având în vedere că îmi e un pic mai greu să le fac acum. Dar tot fac, mai puţin, dar fac”, povestea Majda la puţin timp după operaţie.

Sură foto: famost.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre